Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ημέρα Αλληλεγγύης: Διανομές τροφίμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Μαζική συμμετοχή Ελλήνων

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Ημέρα Αλληλεγγύης: Διανομές τροφίμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Μαζική συμμετοχή Ελλήνων

Η σημερινή μεγάλη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης είναι προς τιμήν των δύο
συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη.
Χιλιάδες Έλληνες στην διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Χιλιάδες αναξιοπαθούντες Έλληνες συμπολίτες μας παρέλαβαν τρόφιμα και ρουχισμό από την Χρυσή Αυγή στον σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα και στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης στην οδό Καζαντζάκη. Πριν ξεκινήσει η διανομή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή των Συναγωνιστών μας Γιώργου και Μάνου και όλοι έψαλλαν σε στάση προσοχής το "Αιωνία η μνήμη".
Η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί μία ακόμη κοινωνική δράση αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν με τίποτα και στέκονται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων.
Το πακέτο βοήθειας προς τους άπορους Έλληνες, που έχουν γονατίσει από την ανθελληνική πολιτική της χούντας Βενιζέλου -Σαμαρά, περιλαμβάνει οπωροκηπευτικά, ζυμαρικά, πατάτες, χυμούς, φρούτα, γάλα, ρύζι, κρέας και ψωμί.



Μετά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης από το ανθελληνικό κράτος η αγορά των προσφερόμενων ειδών γίνεται από τους μισθούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν ένα ακόμα μνημόσυνο για τους δύο ήρωες της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή στέκει περήφανα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού και διατρανώνει πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!