Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Πλήρωσε την αστοχία του ο Παύλος Μελάς Κονταριώτισσας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Παύλο Μελά Κονταριώτισσας
 Ένα πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο παίχτηκε στην Κονταριώτισσα, ανάμεσα στον τοπικό Παύλο Μελά με αντίπαλο την ομάδα της Σάρισας, στο πρώτο ημίχρονο είχε την ελαφριά υπεροχή η
ομάδα της Σάρισσας όπου ευτύχισε μόλις στο 3ο λεπτό με κοντινό πλασέ μετά από αδράνεια της άμυνας  των γηπεδούχων ο Δελίδης, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν σχεδόν νωρίς όπου στο 13ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Γιωργής που ήταν ο εκτελεστής  της παράβασης στέλνει την μπάλα άουτ και έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο άνηκε κυριολεκτικά στον Παύλο Μελά που μπήκε στο γήπεδο πιο δυνατά και δημιουργικά όπου στο 51ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ισα με τον Παπαγιαννούλη, το παιχνίδι συνεχίστηκε με πολλές χαμένες ευκαιρίες  κυρίως από τους γηπεδούχους.
Τελικό αποτέλεσμα 1 - 1
Οι κυριότερες φάσεις και Γκολ του αγώνα:
3ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Για την Σάρισσα με κοντινό πλασέ του Δελίδη.
13ο λεπτό: Πέναλτι για τον Παύλο Μελά αλλά ο Γιωργής στέλνει την μπάλα άουτ.
24ο λεπτό: Παράλληλη συρτή σέντρα του Καραγκούνη αφού εξουδετέρωσε την άμυνα και τον τερματοφύλακα της Σάρισσας, προ κενής εστίας δεν βρέθηκε κανείς των γηπεδούχων να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σιούντα.
25ο λεπτό: Σουτ του Δελαβερίδη η μπάλα άουτ.
33ο λεπτό: Εκτέλεση φάουλ από τον Δημητρίου με δυσκολία αποκρούει ο Σιούντας επάνω στην γραμμή και στην συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί.
51ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Για τον Παύλο Μελά με ένα καταπληκτικό και πολύ δυνατό σουτ με τον Αντώνη Παπαγιαννούλη.
60ο λεπτό: Ο Γιωργής βγαίνει τε τα τετ αλλά τον προλαβαίνει την τελευταία στιγμή ο Σιούντας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παύλος Μελάς ( Γιώργος Γεωργιάδης): Ευαγγελόπουλος, Καναπίτσας (70΄ Καλιώρας Ν.), Καλιώρας Ε.(48΄Πατρής), Δημητρίου,HYSA, Παπαζήσης, Παπαγιαννούλης, Γεωργουλής (58΄Κόκκινος), Δημητρίου Π., Γιωργής, Καραγκούνης.