Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Οι νέοι του Αιγινιακού σκόρπισαν τους Νέους του Πιερικού με 4-1/ Επιστρέφει ο Σίκιμιτς, αύριο η αποστολή

Νίκη για τους Νέους, 4-1 τον Πιερικό

Μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση η ομάδα Νέων του Αιγινιακού χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου και με την απόλυτη σοβαρότητα επικράτησε με 4-1 του Πιερικού. Τρία γκολ πέτυχε ο
Κυνηγόπουλος και ένα ο Βαταμίδης με το σκορ να υποδεικνύει την απόλυτη υπεροχή της ομάδας που δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους. Για τον Αιγινιακό αγωνίστηκαν οι Κανδυλάπτης, Μήτρου, Κύρου, Μουρατίδης, Αποστολίδης, Καραγιώργης, Κυνηγόπουλος, Πινακούδης, Μαγούδης, Μυσιούδης Κ., Βαταμίδης, ενώ επίσης έπαιξαν οι: Κατσιούλας, Μυσιούδης Α., Πατσιαβούρας, Φουρκιώτης, Παπαδόπουλος Α.

Τάσος Μυσιούδης: "Συγχαρητήρια σε όλους"
 Εμφανώς ικανοποιημένος ο γενικός αρχηγός της Κ19 Τάσος Μυσιούδης τόνισε μετά τη μεγάλη νίκη στο aiginiakos.gr: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό τιμ για το πάθος και την αγωνιστική ικανότητα που υπέδειξαν στον  σημερινό αγώνα και την ευρεία νίκη που πέτυχαν με 4-1. Επίσης, θέλω να ευχηθώ και στη μεγάλη ομάδα αύριο να έχει μια καλή εμφάνιση και να διεκδικήσει τη νίκη μέσα στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης».  


Επιστρέφει ο Σίκιμιτς, αύριο η αποστολή
Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Αιγινιακού για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Τύρναβο, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Ευχάριστο είναι το γεγονός πως όλοι οι ποδοσφαιριστές  είναι πανέτοιμοι, με τον Πρέντραγκ Σίκιμιτς να επιστρέφει κανονικά αφού ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Έτσι η ομάδα μας συγκεντρωμένη και με την απόλυτη σοβαρότητα θα διεκδικήσει αύριο ένα θετικό αποτέλεσμα έχοντας καλή ψυχολογία αλλά και το πλεονέκτημα της έδρας, με τον κόσμο να στηρίζει σε όλες τις αναμετρήσεις. Ο Κώστας Νικολαΐδης θα ανακοινώσει αύριο στο γήπεδο πριν τον αγώνα την αποστολή.