Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Εξειδικευμένα Σεμινάρια STYLING από το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ - Σπούδασε..τη μόδα!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... IEK ΞΥΝΗ
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με 32 έτη επιτυχημένης πορείας και συνεπή προσανατολισμό στην ποιοτική εκπαίδευση, ανακοινώνει την έναρξη του νέου εξειδικευμένου σεμιναρίου «Styling», διάρκειας 100 ωρών.
Aναλυτικά, οι διδασκόμενες ενότητες είναι οι εξής:

-       Ιστορία Μόδα: πορεία διακεκριμένων σχεδιαστών μόδας και πως επηρέασαν τις τάσεις της μόδας
-       Τάσεις μόδας ανά δεκαετία (από τον 20ο αιώνα έως σήμερα)
-       Image making: χρωματολογία, σωματότυπος, προσωπικότητα σε σχέση με το styling
-       Styling για editorial περιοδικών
-       Styling για φωτογράφιση καταλόγων και καταχωρήσεων
-       Styling για book μοντέλων
-       Τηλεοπτικό styling
-       Personal styling
Στόχος του προγράμματος, είναι η άρτια εξειδίκευση των σπουδαστών στον τομέα του Styling, η ανάπτυξη της σκέψης σε συνδυασμό με τις ικανότητες και τη δημιουργικότητα του κάθε σπουδαστή. Μέσα από το σεμινάριο Styling ο σπουδαστής αποκτά όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες, ώστε να αναπτύξει τα προσόντα για μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο χώρο της μόδας. Οι απόφοιτοι μπορούν να απασχοληθούν ως σύμβουλοι Styling σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις, editorial περιοδικών, καταλόγους εταιρειών ενδυμάτων/υποδημάτων/αξεσουάρ, διαφημιστικές καμπάνιες, επιδείξεις μόδας, book μοντέλων, αλλά και ως σύμβουλοι για το στήσιμο βιτρινών καταστημάτων. Επίσης, μπορούν να αναλάβουν το Styling καλλιτεχνών, ηθοποιών και άλλων δημοσίων προσώπων.
Το πρόγραμμα, απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες στυλίστες που απαιτούν επικαιροποίηση των γνώσεών τους, αλλά και σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους όσον αφορά τη μόδα, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο κερδοφόρες αγορές παγκοσμίως. Δημοσιογράφοι, fashion bloggers, επαγγελματίες/σπουδαστές αισθητικοί, make up artists, κομμωτές, ιδιοκτήτες ή υπάλληλοι καταστημάτων ενδυμάτων, αλλά και όσοι επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν ως σύμβουλοι εμφάνισης μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο πρόγραμμα.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη.
Για περισσότερες πληροφορίες:
KEAΣ ΞΥΝΗ - Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310552406, Εmail: keas@xinis.net   Website: www.keasxini.edu.gr,