Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Την ερχόμενη Τετάρτη συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Πύδνας Κολινδρού με ποικίλα κι ενδιαφέροντα θέματα

Σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, καλείστε όπως παραστείτε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου στις 23 του μήνα Οκτωβρίου έτους 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 06:30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:


1.    Λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές. (Εισήγηση κ. Ρ. Κουτλουμπάση).
2.    Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του αντιπροσωπευτικότερου σωματείου μικροπωλητών της περιοχής του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Ρ. Κουτλουμπάση).
3.    Έγκριση ή μη χορήγησης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή έργου τουριστικής πληροφόρησης στην περιοχή του επισκοπικού συγκροτήματος «ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ» Κίτρους .(Εισήγηση Τεχνική Υπηρεσία).
4.    Διάθεση πίστωσης ποσού 3.000,00 (με ΦΠΑ) για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: Στατική μελέτη των αντλιοστασίων Ε1, Ε2, και Ε3 του Παλαιού Ελευθεροχωρίου.(Εισήγηση Τεχνική Υπηρεσία).
5.    Αναφορά – καταγγελία του Μπατζάκα Σιδέρη με θέμα καταστροφή – καταπάτηση αγροτικού δρόμου.(Εισήγηση Τεχνική Υπηρεσία).
6.    Έγκριση ή μη της με αριθμό 4/2013 απόφασης του «Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος» που αφορά έγκριση του απολογισμού έτους 2012. (Εισήγηση κ. Α. Κόρακα).
7.    Έγκριση ή μη της με αριθμό 5/2013 απόφασης του «Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος» που αφορά την ψήφιση του ισολογισμού  έτους 2012. (Εισήγηση κ. Α. Κόρακα).
8.    Έγκριση ή μη της με αριθμό 6/2013 απόφασης του «Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος» που αφορά την ψήφιση του προϋπολογισμού έτους 2014. (Εισήγηση κ. Α. Κόρακα).
9.    Έγκριση ή μη της με αριθμό 7/2013 απόφασης του «Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος» που αφορά την επανασύσταση επιτροπής Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος. (Εισήγηση κ. Α. Κόρακα).
10. Έγκριση ή μη της με αριθμό 8/2013 απόφασης του «Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος» που αφορά τον ορισμό διαχειριστή του λογαριασμού του Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος στην Ε.Τ.Ε.. (Εισήγηση κ. Α. Κόρακα).
11. Αίτηση Κωτσίλη Θεοδώρου για απόδοση ποσού 663,71€ που κατέβαλλε στη ΔΕΗ για τοποθέτηση νέου στύλου στην οδό Πλάτωνος 12, στο Αιγίνιο. (Εισήγηση κ. Γ. Κωστίκος).
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αιτήσεις δημοτών για θέματα ύδρευσης.(Εισήγηση κ. Γ. Κωστίκος).
13. Ανάθεση της αρμοδιότητας διαχείρισης των δημοτικών δασών του Δήμου για τις ανάγκες των κατοίκων στα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων . (Εισήγηση κ. Χ. Μπρουσκέλης-κ. Κ. Ουσταμπασίδης)
14. Λήψη απόφασης σχετικά με την παραχώρηση,  από τον πρώην Δήμο Αιγινίου στο Υπουργείο Υγείας, δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στο Αιγίνιο για ανέγερση του ΚΑΤ.(Εισήγηση κ. Χ. Μπρουσκέλης).
15. Αίτηση του σωματείου «Αθλητικός Σύλλογος Κολινδρού» για παραχώρηση χρήσης του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Κολινδρού.  (Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Ξ. Βασιλειάδου, Αντιδήμαρχος).
16. Έγκριση ή μη της με αριθμό 56/2013 απόφασης του Δ.Σ. της ΔΗ.ΚΟΙ.ΝΕ. που αφορά την ψήφιση του ισολογισμού αυτής της 31-12-2012. (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).
17. Έγκριση ή μη  παραχώρησης της χρήσης του κτιρίου του πρώην Νηπιαγωγείου Π. Ελευθεροχωρίου στη ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε. για ίδρυση και λειτουργία Παιδικού Σταθμού. (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).
18. Ψήφιση συμπληρωματικών πινάκων για την κατάρτιση του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης του ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. της μεταβατικής περιόδου έτους 2013. (Εισήγηση κ. Γ. Καλύβας).
19. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 49.900,74 € από το ΥΠ.ΕΣ. , που αφορά δαπάνη μεταφοράς μαθητών για τη σχολική περίοδο 2012-2013 και σχετική τροποποίηση του πρ/σμού έτους 2013.(Εισήγηση Οικονομική Υπηρεσία).
20. Τροποποίηση του προϋπολογισμού έτους  2013 του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού.  (Εισήγηση Οικονομική Υπηρεσία).
21. Λήψη απόφασης για μεταφορά και διόρθωση ποσών χρηματοδότησης.(Ταμειακή Υπηρεσία).
22. Επιχορήγηση του Δήμου προς το σωματείο «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ». (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
23. Μετάβαση του Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων στην Αθήνα στις 2-10-2013 στην Αθήνα για θέματα του Δήμου και σχετική ενημέρωση. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
24. Προτάσεις για την ανάπτυξη των Λιμένων της Πιερίας. (Εισήγηση  κ. Π. Μεταλλίδης, Αντιδήμαρχος- κ.  Ε. Λαγδάρης).
25. Αίτηση Κανταρέλλη Αθηνάς για επιστροφή ποσού 300,00€ ως αχρεωστήτως καταβληθέν που κατέβαλλε ως τέλος ενταφιασμού της μητέρας της Παντελίδου Ζωής, ενώ ήταν δημότισσα του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού.(Εισήγηση κ. Α. Πάππου).


        
            Η Πρόεδρος του Δ. Σ.

                                                 Μαρία Βουλκίδου