Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον - Ανακοίνωση του Ομίλου Επιχειρήσεων Ωmega

 Δια χειρός Αλιθέρση
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους Έλληνες,  με πολύ μεγάλη  χαρά, ότι η τράπεζά μας, η κατ’ εξοχήν ελληνική τράπεζα, η ναυαρχίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων Ωmega,  η Ωmega  Bank, για τη χρονιά που πέρασε, το 2012,  είχε κέρδη τρεις φορές πάνω από τους στόχους
  της. Τα κέρδη της γι αυτόν τον χρόνο, με περηφάνια μπορούμε να πούμε, ότι ξεπέρασαν τα πέντε δις ευρώ.
Με την ευκαιρία  της ανακοίνωσης αυτής της πολύ μεγάλης   επιτυχίας μας, θα θέλαμε  συνοπτικά να ενημερώσουμε  τους απανταχού  Έλληνες  για τις δραστηριότητες αλλά και τις επιτυχίες του ομίλου μας.
-Το πρόγραμμά μας «να πέσει χρήμα στην αγορά» εστέφθη με πλήρη επιτυχία. Το 97% των δανείων που χορηγήσαμε το 2010 καθώς και  το 93%  αυτών του 2011,    όπως είχαμε φυσικά προβλέψει, δεν εξυπηρετούνται. Εκτιμούμε ότι από τις κατασχέσεις που θα προχωρήσουν σύντομα , τηρώντας πιστά και απαρέγκλιτα  τους νόμους της ευνομούμενης πολιτείας μας,  θα προκύψει ένα όφελος για τον όμιλό μας της τάξης των επτά δις ευρώ.
-Κόκκινα δάνεια προ  του 2010.  Παρ’ όλο που το νομικό πλαίσιο προβλέπει την απρόσκοπτη πώληση των κόκκινων δανείων σε μεγάλους τραπεζικούς ομίλους του εξωτερικού, ο όμιλός μας, σε αντίθεση με άλλους ανταγωνιστές μας,  δεν πρόκειται να πουλήσει κανένα κόκκινο δάνειο σε ξένες τράπεζες. Θα αναλάβουμε και είμαστε βέβαιοι  ότι οι ίδιοι θα φέρουμε με επιτυχία εις πέρας το έργο των κατασχέσεων. Θέλουμε η ακίνητη περιουσία της πατρίδας μας να παραμείνει σε αμιγώς  ελληνικά χέρια.
-Το τμήμα μας Αγορών και Εκχώρησης Δημόσιας Περιουσίας. Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι αυτήν τη στιγμή  οι διαπραγματεύσεις του ομίλου μας  με την ελληνική κυβέρνηση, για την αγορά  σειράς σημαντικών δημόσιων κτηρίων αλλά και αρχαιολογικών χώρων, έχουν ολοκληρωθεί.
Με χαρά σας ανακοινώνουμε   ότι τα κτίρια  της Βουλής των Ελλήνων, του Προεδρικού Μεγάρου, του Μεγάρου   Μαξίμου, της Ακρόπολης των Αθηνών, του Ηρωδείου και της γύρω περιοχής, της Αρχαίας Ολυμπίας, των αρχαιολογικών χώρων της Κνωσού και της Βεργίνας,  ολόκληρης της περιοχής των Θερμοπυλών -είναι στις προθέσεις  μας να αναβιώσουμε την ομώνυμη μάχη,  μια προσφορά μας στους περήφανους  Έλληνες-   ανήκουν πλέον στην περιουσία του ομίλου μας.
-Ανακοινώνουμε ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα δεχτούμε διεθνείς  προσφορές για την ενοικίαση όλων αυτών των ιστορικών κτιρίων. Ευχή μας είναι η ελληνική κυβέρνηση να πλειοδοτήσει στις προσφορές. Σε αντίθετη περίπτωση, δίνοντας ένα περιθώριο δύο η και τριών  μηνών, θα ζητήσουμε την εκκένωση των κτιρίων,  ώστε απρόσκοπτα να εγκατασταθούν οι νέοι ένοικοι που πλειοδότησαν.
-Σημαντικό για τον όμιλό μας  βήμα θα είναι η απόκτηση των υποδομών και του αρχειακού υλικού της ΕΡΤ. Το υπό ίδρυση κανάλι μας θα στηριχθεί πάνω σε αυτές τις υποδομές. Θεωρούμε πολύ σημαντικό τον τομέα της ενημέρωσης, γι’ αυτό  και θα του δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και βάρος. Εκτιμούμε ότι και σ’ αυτό το πεδίο ο όμιλός  μας, συμπιέζοντας το κόστος λειτουργίας στο ελάχιστο, θα αποκομίσει σημαντικά κέρδη.
-Μόλις το συγκρότημα της ΕΡΤ περιέλθει στην κυριότητά μας, θα δεχτούμε αιτήσεις εθελοντικής προσφοράς. Οι προσλήψεις θα γίνονται  με αυστηρά αξιοκρατικά κριτήρια. Θέλουμε να τονίσουμε ότι θεωρούμε πολύ σημαντική την εμπειρία που θα αποκτήσουν όσοι εργασθούν στο νέο μας κανάλι, φυσικά πολύ σημαντικότερη από την οποιαδήποτε αμοιβή. Σημειωτέον ότι  όσοι προσφέρουν εθελοντική εργασία   σ’ αυτόν τον τομέα του ομίλου μας θα λαμβάνουν καθημερινώς εντελώς δωρεάν δύο γεύματα ξηράς τροφής.
-Το όφελος από τις παραπάνω ευχάριστες εξελίξεις θα είναι τριπλό. Πρώτον, η ελληνική κυβέρνηση θα απαλλαγεί από το βάρος ικανού αριθμού υπαλλήλων, για να καλύψει τις ανειλημμένες υποχρεώσεις της προς την Τρόικα. Δεύτερον, οι εθελοντές εργαζόμενοι στον όμιλό μας θα αποκτήσουν μια σημαντική εμπειρία για μια επόμενη  δουλειά τους στο μέλλον. Τρίτον, ο όμιλός μας  θα εξασφαλίσει σίγουρα κέρδη της τάξης των τεσσάρων με πέντε δις ευρώ τον χρόνο.
-Οι  διαπραγματεύσεις για την εκχώρηση στον όμιλό μας του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, του Μουσείου της Ακρόπολης, του Ζαππείου και του Εθνικού Κήπου  είναι σε καλό δρόμο και εκτιμούμε ότι σύντομα θα καταλήξουν σε αίσιο τέλος.
-Επίσης,  ο όμιλός  μας διαπραγματεύεται την εκχώρηση των δύο κυριότερων οδικών αξόνων της χώρας μας, των δύο μεγαλύτερων αεροδρομίων και λιμανιών καθώς και του  εκσυγχρονισμένου κεντρικού σιδηροδρομικού άξονα. Είναι στα άμεσα σχέδιά μας η ίδρυση μεγάλης αεροπορικής εταιρίας, της Ωmega Air, η αγορά του 100% του ΟΤΕ, της ΔΕΗ, των φωτοβολταϊκών πάρκων καθώς  και του συνόλου των διυλιστηρίων της χώρας, ώστε ο όμιλός μας να ελέγχει κατ’ αποκλειστικότητα μεταφορές, ενέργεια και τηλεπικοινωνίες.
-Ακόμη,  στις  άμεσες προθέσεις μας είναι η απόκτηση  του έλεγχου του συνόλου του ορυκτού πλούτου της χώρας μας καθώς και των μεταλλείων  σε όλη την ελληνική  επικράτεια.  Κάνουμε ιδιαίτερη  μνεία   στο μεταλλείο χρυσού στις Σκουριές στη Χαλκιδική. Θα  έρθουμε σε συνεννόηση με  τον καναδέζικο αδελφό όμιλο,  για να πάρουμε  την σκυτάλη, ώστε ο όμιλός μας στη συνέχεια και  με την καθολική υποστήριξη των κατοίκων της Χαλκιδικής να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της εξόρυξης.
-Η δύναμη του ομίλου μας θα ενισχυθεί περεταίρω  με την απόκτηση των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά, της  Χαλυβουργικής και της Λάρκο. Κατασκευές, ατσάλι και νικέλιο  στον αποκλειστικό μας έλεγχο. 
-Τέλος, εντός των προσεχών ημερών,  οριστικοποιείται  και η εκχώρηση προς τον όμιλό μας του συνόλου  των μεθοριακών σταθμών της χώρας μας. Ο όμιλός  μας θα λειτουργήσει με εθελοντική εργασία όλους τους μεθοριακούς σταθμούς  και σύντομα θα ανακοινώσει το τιμολόγιο  εισόδου εξόδου από τη χώρα πολιτών και εμπορευμάτων. Τα ετήσια έσοδα από αυτή μας τη δράση δεν έχουν υπολογιστεί ακόμα.
-Τμήμα αγορών ιδιωτικών ακινήτων. Είναι πολύ πιθανόν κάποια από τα ιδιωτικά ακίνητα σε πρώτη φάση να μην εμπλακούν στη διαδικασία των πλειστηριασμών.  Ο όμιλός μας, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι ιδιοκτήτες τους θα θέλουν να απαλλαγούν το συντομότερο δυνατόν από αυτά, θα τα αγοράσει με συμβολικό τίμημα, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, δίνοντας  προτεραιότητα σε  εκείνους που διαθέτουν παραθαλάσσια.   
-Σημειώνουμε ότι όλα τα καταστήματά μας θα είναι ανοιχτά εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, τριακόσιες εξήντα πέντε ημέρες το χρόνο.
-Το επόμενο βήμα για τον όμιλό μας  θα είναι η ανάπτυξη. Εκτιμούμε ότι σύντομα, χωρίς αναστολές, η Κυβέρνηση θα διαμορφώσει το απαραίτητο νομικό πλαίσιο.     
-Σε σχετική εισήγηση ο όμιλός μας  ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει σε οριζόντια και κάθετη αναπροσαρμογή   αμοιβών  των απασχολήσιμων  της  χώρα μας. Ως Όμιλος Επιχειρήσεων Ωmega πιστεύουμε ότι   αυτές πρέπει να είναι  άκρως ανταγωνιστικές  εκείνων των βορείων γειτόνων μας αλλά και αυτών της μεγάλης προς εμάς ανταγωνίστριας χώρας, της Κίνας. Στην εισήγησή μας κάνουμε λόγο για αμοιβές δύο έως δυόμιση ευρώ  για  δωδεκάωρη απασχόληση. Έτσι, αφ’ ενός ο απασχολήσιμος θα απολαμβάνει μια άκρως ικανοποιητική αμοιβή και αφ’ ετέρου θα του δίνεται η δυνατότητα  να ξεκουράζεται  με την άνεσή του, ώστε να είναι αποδοτικός και την επόμενη μέρα.
-Μόλις ρυθμιστεί και με τη σύμφωνη γνώμη  της ΓΣΕΕ το εν λόγω νομοθετικό πλαίσιο,  ο όμιλός μας θα αρχίσει να ανοικοδομεί συγκροτήματα ξενοδοχειακών μονάδων, καζίνο και συνεδριακών κέντρων, αποκλειστικά με δάνεια του ελληνικού δημοσίου.  Οι δείκτες ανάπτυξης της πατρίδας μας, δηλαδή το ζητούμενο,  όχι μόνο θα έχουν θετικό πρόσημο αλλά σύντομα αυτοί  θα προσεγγίσουν  διψήφιο αριθμό, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υψηλή μας κερδοφορία.
-Πρόγραμμα «Επιστροφή στη φύση και στις ρίζες μας». Είναι μια πρωτοποριακή έμπνευση του ομίλου μας, που πιλοτικά θα αρχίσει να εφαρμόζεται από φέτος, για να προχωρήσει από την επομένη χρονιά σε πολύ μεγάλη έκταση σε όλη τη χώρα. Ο όμιλός μας ήδη έχει κατασκευάσει τις πρώτες οικολογικές κατοικίες δίχως χαράτσια, δίχως κοινόχρηστα, δίχως περιττά έξοδα και τετραγωνικά.  Είναι τα σπίτια του μέλλοντος, που έρχονται από το μακρινό προϊστορικό παρελθόν, τα σπίτια των μηδενικών απαιτήσεων, τα σπίτια που μπορεί να τα αποκτήσει δωρεάν ο καθένας και αντί αυτού ο όμιλός μας θα του εξασφαλίσει εθελοντική εργασία εικοσαετίας.
-Μια μικρή προσφορά  του ομίλου μας στα νέα ζευγάρια, που ατενίζουν πλέον με απόλυτη αισιοδοξία το μέλλον, η οικοσκευή της νέας επαναστατικής μας κατοικίας καθώς και η οικολογική κούνια.
-Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, θέλουμε να τονίσουμε ότι οι εν λόγω θετικές εξελίξεις δεν είναι μόνο δική μας επιτυχία αλλά  επιτυχία όλων των Ελλήνων, που όχι μόνο έδειξαν απέναντί μας τυφλή εμπιστοσύνη, που όχι μόνο μας έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν αλλά κυρίως δανείστηκαν και μάλιστα με τοκογλυφικά  επιτόκια,  για να ενισχύσουν την ευγενή μας προσπάθεια. Τους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης χρωστάμε στους μεγάλους ηγέτες  μας, Κωνσταντίνο Καραμανλή και στον ανιψιό του Κώστα. Ο πρώτος είχε την ευφυή ιδέα να μας βάλει στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια. Έτσι, ο όμιλός μας βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή της κρίσης στο ιδανικότερο  σημείο. Ο δεύτερος έγκαιρα  διείδε ότι η ανάπτυξη και η ευημερία του ελληνικού λαού περνάει μόνο μέσα από την ενίσχυση της τράπεζάς και του ομίλου μας  και μας ενίσχυσε αρχικά με το συμβολικό ποσό των 28 δισεκατομμυρίων ευρώ, ανοίγοντας κυριολεκτικά για μας λεωφόρους υψηλής κερδοφορίας.
Άξιοι συνεχιστές και οι επόμενοι ηγέτες μας, Κώστας Σημίτης, Γιώργος  Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Φώτης Κουβέλης.  Βρέθηκαν και αυτοί την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση,  απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και πάντα υπό την αιγίδα  των ευρωπαίων συμμάχων και  της ακούραστης και συνετής Τρόικας, συνεχίζοντας  την ίδια  πορεία. Ήδη,  μέχρι σήμερα, σε μια εξαετία,  έχουν εισρεύσει στα ταμεία μας, όχι από το περίσσευμα αλλά από το έλλειμμα των Ελλήνων -και γι αυτό τους αξίζει ιδιαίτερος έπαινος-  το σεβαστό ποσό των 267 δισεκατομμυρίων ευρώ.
-Εκτιμούμε ότι τα νόμιμα κέρδη μας σ’ αυτές τις συνθήκες του έντιμου  και υγιούς    ανταγωνισμού θα εκτιναχτούν σε ζηλευτά ύψη ακόμη και σχέση με  αντίστοιχους ομίλους μεγάλων χωρών. Η πατρίδα μας σώζεται. Όλοι οι Έλληνες είναι υπερήφανοι για την αλματώδη πρόοδο του ομίλου μας, βοηθούσης και της κρίσης.
-Σήμερα πλέον με τις αποδεδειγμένες επιτυχίες του ομίλου μας μπορεί ο καθείς να πειστεί ότι η εξυπνάδα και η ικανότητα, ιδιαίτερα  σε περίοδο κρίσης, αμείβονται. Μόνο οι κουτοί και οι τεμπέληδες σ’ αυτήν τη χώρα δεν κερδίζουν.
 -Ανταγωνισμός λοιπόν  με ανθρώπινο πρόσωπο για ανάπτυξη, με αιχμή του δόρατος τον εθελοντισμό, με στόχο την ευτυχία του ανθρώπου. Είναι το σλόγκαν του ομίλου μας  για να ατενίζουμε όλοι μαζί -ιδιαίτερα η νεολαία-  με αισιοδοξία το μέλλον μας  αλλά και το μέλλον αυτής της πατρίδας,  που στο τιμόνι της σήμερα έχουμε την τύχη και την τιμή να βρίσκεται μια ισχυρή, πανάξια,  αλλά κυρίως πατριωτική κυβέρνηση.
-Με την ευκαιρία της σημερινής εθνικής  εορτής ο όμιλός μας  εκφράζει τις θερμές του ευχές για μακροημέρευση στην κυβέρνηση, για να μπορεί με τη συνέπεια που την διακρίνει  να προασπίζει τα συμφέροντά μας από κάθε επιβουλή εσωτερικού η εξωτερικού εχθρού.  Αν μη τι άλλο όλοι μας της οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Με τιμή η διοικούσα επιτροπή του Ομίλου Ωmega

ΥΓ. α) Ο όμιλός μας επίσης οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  βουλευτές της συμπολίτευσης. Η στιβαρή τους στάση δίνει εκρηκτική ισχύ στην γενναία μας κυβέρνηση. Από καρδιάς τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της πατρίδας μας πάντα με την ίδια θέρμη. Ήδη, ο όμιλός μας σε μια συμβολική κίνηση  προκήρυξε  διεθνή διαγωνισμό για την ανέγερση μνημείου προς τιμήν τους. Το μνημείο θα έχει όνομα  «Ναι σε όλα».    
β) Επειδή η ημέρα  αυτής μας της παρέμβασης    συμπίπτει με την εθνική εορτή, ο όμιλός μας  ανακοινώνει στους τοπικούς άρχοντες  καθ’ άπασαν την επικράτειαν ότι θα τους  αποστείλει πολύ δυνατά  μασίφ  κάγκελα, ικανού μήκους, σύμβολα της δύναμής τους,  για να μπορούν με ασφάλεια, μακριά από τα βλοσυρά βλέμματα των επικίνδυνων πολιτών, να παρακολουθούν  περήφανοι και ανέμελοι τις παρελάσεις.
γ) Επίσης με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο όμιλός μας έχει υιοθετήσει την μητέρα του μεγάλου μας συναδέλφου και οραματιστή Γιάννη Στουρνάρα. Από εδώ και στο εξής η κυρία Στουρνάρα δεν θα είναι αναγκασμένη να ζει με την πενιχρή της σύνταξη των 500 ευρώ.  Δεν θα έχει να αντιμετωπίσει πλέον κανένα οικονομικό πρόβλημα και θα έχει ισόβια στη διάθεσή της και του πουλιού το γάλα!    
δ) Τέλος ενημερώνουμε την εκλεκτή μας πελατεία ότι όλα τα καταστήματά μας διαθέτουν τμήμα ενεχυροδανειστηρίου που λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση προς εξυπηρέτηση των πελατών μας. Όλα τα τμήματα ενεχυροδανειστηρίου διαθέτουν και οδοντογιατρό, για να αφαιρούμε με ασφάλεια  χρυσά δόντια και οδοντοστοιχίες και αυτό χωρίς την παραμικρή χρέωση.
 ε) Λεπτομερώς μπορείτε συνεχώς να  ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας 

wwwomilosωmega.gr                                                Δευτέρα  28 Οκτωβρίου 2013