Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Η απάντηση του Στουρνάρα στο ζευγάρι που έκανε έκτρωση: «Άξιοι της τύχης τους»! Βίντεο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΜΑΝΤΑΤΟΦΟΡΟ
Στην χθεσινή εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου “Στον Ενικό”, παραβρέθηκε ο Υπ. Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Προς το τέλος της εκπομπής, διαβάστηκε από έναν συμμετέχοντα, επιστολή η οποία είχε δημοσιευτεί
στην εφημερίδα Real News.
Ο κ. Στουρνάρας, σχολίασε με απαράδεκτο τρόπο την ενέργεια του ζευγαριού, δείχνοντας πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος, αλλά και όλη η κυβέρνηση, το δράμα που περνά ο ελληνικός λαός.
Όχι απλά μας έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, αλλά μας θεωρούν και “αστείους”…!
Το τραγικότερο όλων είναι, ότι “είμαστε άξιοι της μοίρας μας”, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ηθικός αυτουργός τόσο του συγκεκριμένου περιστατικού, όσο και των χιλιάδων αυτοκτονιών στην Ελλάδα!
Αυτά να τα ακούν και να τα βλέπουν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας…!
Διαβάστε την επιστολή του γονιού και δείτε παρακάτω το βίντεο με την απάντηση του υπουργού…
«Με λένε Δημήτρη. Είμαι 38 ετών και με τη γυναίκα μου εργαζόμασταν σε γνωστό εμπορικό κατάστημα του Πειραιά. Όνειρό μας μετά από τρία χρόνια γάμου ήταν να αποκτήσουμε ένα παιδί. Τον Μάρτιο η σύζυγός μου έμεινε έγκυος. Έναν μήνα αργότερα η επιχείρηση που δου­λεύαμε έκλεισε. Μείναμε και οι δύο άνεργοι μέσα σε μία νύχτα. Τρομάξαμε. Μετρήσαμε τις δυνάμεις μας και διαπιστώσαμε με φρίκη ότι δε θα μπορούσαμε καν να θρέψουμε το παιδί που θα φέρναμε στον κόσμο. Και πήραμε την απελπισμένη απόφαση: έκτρωση. Δεν ζητάω εκδίκηση από τους πολιτικούς για το έγκλημα που με ανάγκασαν να κάνω, αλλά μια απάντη­ση για τα όνειρα που μας “έκαψαν”. Ξέρω ότι αυτό που έκανα δεν είναι η λύση και δεν προ­τρέπω κανέναν να κάνει το ίδιο. Από εδώ και πέρα η γυναίκα μου και εγώ θα ζούμε με τη μαρτυρική ενοχή ότι σκοτώσαμε το παιδί μας. Αναρωτιέμαι πώς μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος με τέτοιο βάρος μέσα του…».
http://www.madatoforos.com/