Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Συναγερμός στη ΣΕΚΑΠ

Ο νέος πρόεδρος της εταιρίας, που πέρασε πλέον στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, κ. Σεργκέι Σαμποτνίτσκι βρέθηκε στο εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη κάνοντας γνωστές τις προθέσεις της διοίκησης στους εργαζομένους στους οποίους ανακοινώθηκε πως θα υπάρξουν
μειώσεις απολαβών και οικειοθελείς αποχωρήσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα thrakitoday.com.

Σήμερα αναρτήθηκε ανακοίνωση στο εργοστάσιο την οποία υπογράφει ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΣΕΚΑΠ κ. Χρίστος Πούλιος με την οποία καλούνται σε οικειοθελείς αποχωρήσεις οι εργαζόμενοι.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «καλούνται όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν να αποχωρήσουν από την εταιρία με την καταβολή σε αυτούς της νόμιμης αποζημίωσης απόλυσης να καταθέσουν έγγραφη αίτηση το αργότερο έως και την Δευτέρα 12/08/2013» στη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Οι εργαζόμενοι που θα καταθέσουν τις αιτήσεις τους τη Δευτέρα καλούνται να τις αφήσουν στο φυλάκιο σε κλειστό φάκελο, λόγω της προγραμματισμένης καλοκαιρινής απεντόμωσης. Έντυπες αιτήσεις διανέμονται από το γραφείο προσωπικού».

Οι εργαζόμενοι συγκάλεσαν εκτάκτως για αύριο το μεσημέρι συνέλευση, όπου παρουσία εργατολόγου θα αποφανθούν για τις επόμενες ενέργειες τους.

http://www.rthess.gr/