Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Πατέρας έσωσε την κόρη του από τα κύματα και πνίγηκε ο ίδιος

Τραγωδία στην περιοχή παλαμάρι της Σκύρου. Σαρανταπεντάχρονος πατέρας έπεσε με αυτοθυσία στη φουρτουνιασμένη θάλασσα να σώσει την κόρη του, εννέα ετών αλλά δεν κατάφερε να βγει ο ίδιος στη ακτή...


Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης να επιπλέει στο νερό.

Ο 45χρονος εργαζόταν καθημερινά σε εκτροφείο αλόγων και είχε πάρει λίγες μέρες άδεια για να κάνει διακοπές με το κοριτσάκι του.

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με το eviazoom. όταν ο 45χρονος άνδρας πήρε την 9χρονη κόρη του και πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα.

Ξαφνικά στην περιοχή επικράτησαν σφοδροί άνεμοι. Το κοριτσάκι άρχιζε να φωνάζει βοήθεια, αφού, όπως δείχνουν τα στοιχεία, δεν πρόλαβε να βγει από τη θάλασσα και πανικοβλήθηκε.

Αμέσως ο πατέρας της βούτηξε στα νερά και κατάφερε να τη φέρει στα ρηχά. Δυστυχώς όμως ο ίδιος παρασύρθηκε από τα πελώρια κύματα.

Το κοριτσάκι έτρεξε στο σπίτι, στην περιοχή Τραχύ, αρκετά χιλιόμετρα μακριά για να ειδοποιήσει τους θείους και τα ξαδέρφια της.

Η ολονύχτια αναζήτηση του λιμενικού δεν έφερε αποτέλεσμα και τελικά ο 45χρονος πατέρας βρέθηκε να επιπλέει νεκρός, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η μικρούλα έχασε πριν λίγα χρόνια και τη μητέρα από καρκίνο.

http://www.thestival.gr/