Ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία και ειδικά σε εφημερίες επιχείρησε να διαπιστώσει ο νέος υπουργός Υγείας με μια επίσκεψη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας Γεώργιος Γεννηματάς. 
Προβλήματα που δεν είναι και λίγα αν σκεφτεί κανείς ότι τα περισσότερα νοσηλευτικά ιδρύματα υπολειτουργούν εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και υλικών. 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε κατά τις 9 το βράδυ το νοσοκομείο χωρίς να ειδοποιήσει τους επικεφαλής του και έκανε βόλτες σε αρκετά τμήματα. Διαπίστωσε βέβαια ότι οι εργαζόμενοι έτρεχαν και δεν έφθαναν καθώς δεκάδες ασθενείς περίμεναν να εξυπηρετηθούν. Συνομίλησε με αρκετούς από αυτούς ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έδειξαν  τη δυσαρέσκειά τους. 
Βέβαια αμέσως μετά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αιφνιδιαστική του επίσκεψη στο νοσοκομείο μέσω twitter, κατά την προσφιλή του τακτική. 
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη μου νυχτερινή έφοδο σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Γ.Γεννηματάς. Το προσωπικό μάχεται σκληρά. Τους ευχαριστώ». 
Πληροφοριες του iatropedia.gr αναφέρουν ότι ανάλογη τακτική θα ακολουθηθεί και το επόμενο διάστημα με αιφνιδιαστικές επισκέψεις στα νοσοκομεία και χωρίς να ανακοινώνονται πριν αλλά μετά μέσω twitter.

http://iatropedia.com/