Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός Για Οικονομικές Διακοπές

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ιδιωτικό Κοινωνικό Τουρισμό

  Ο Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός, είναι το νέο πρόγραμμα από το site koinonikostourismos.gr που δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε όλη την Ελλάδα, που φτάνουν σε ποιότητα και τιμές τα προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού.

 Σκοπός του Ιδιωτικού Κοινωνικού  Τουρισμού είναι να δημιουργηθεί μια γέφυρα επικοινωνίας και επαφής με τουριστικές μονάδες και επαγγελματίες του Τουρισμού, που θα προσφέρουν τιμές εφάμιλλες των προγραμμάτων του κοινωνικού τουρισμού.
 Με το πρόγραμμα Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός, μπορούν πλέον οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν οικονομικές διακοπές σε τουριστικά καταλύματα στους αγαπημένους τους προορισμούς όσες φορές θέλουν, όποτε το θέλουν όλο το χρόνο, χωρίς δικαιολογητικά, προϋποθέσεις και εξαιρέσεις.
 Με την εγγραφή και την απόκτηση της κάρτας μέλους που κοστίζει μόνο 10 Ευρώ και έχει διάρκεια ενός χρόνου, δίνεται στα μέλη του Ιδιωτικού Κοινωνικού Τουρισμού η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και προσφορές, σε Τουριστικά Καταλύματα σε όλη την Ελλάδα, όλο τον χρόνο, όσες φορές θέλουν.

www.koinonikostourismos.gr

ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ 31 17235  ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2109704127