Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Εντατικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Παραλία Κατερίνης

Συνελήφθησαν δεκαεπτά (17) άτομα για διάφορες υγειονομικές παραβάσεις
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία αστυνομική δράση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της
παραβατικότητας ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, που έλαβε χώρα τις βραδινές ώρες της 13/14.07.2013 στην περιοχή της Παραλίας Κατερίνης Πιερίας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης και του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, πραγματοποίησαν ελέγχους στην Παραλία Κατερίνης για τη νομιμότητα της λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την προστασία των ανηλίκων.
Κατά τη διάρκεια των διενεργούμενων ελέγχων, προσήχθησαν (59) άτομα, εκ των οποίων οι (17) συνελήφθησαν για διάφορες υγειονομικές παραβάσεις (στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος, παραβίαση ορίου μέγιστης επαναλαμβανόμενης ηχοστάθμης, κτλ).
Στην επιχείρηση συνέδραμε και το Τμήμα Χημικών Υπηρεσιών για τη λήψη δειγμάτων από αλκοολούχα ποτά των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οι αστυνομικές αυτές επιχειρήσεις, έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών, την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη συνδυασμένη επιχειρησιακά ανταπόκριση και δράση. Παράγουν σημαντικά αποτελέσματα, που έχουν θετικό αντίκτυπο τόσο στο περιβάλλον ασφάλειας, όσο και στην καθημερινή ζωή των πολιτών.
Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.