Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Συνελήφθησαν ένας 49χρονος ημεδαπός και ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή στην Κατερίνη

Συνελήφθη επιπλέον ένας ημεδαπός 47 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθησαν χθες (06.07.2013) απογευματινές ώρες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης
διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 49 ετών, ένας υπήκοος Αλβανίας 48 ετών για κλοπή καθώς επίσης και ένας επιπλέον ημεδαπός 47 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη, νυχτερινές ώρες της 05/06.07.2013, ο 49χρονος ημεδαπός και ο 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, αφού έκοψαν συρμάτινη περίφραξη φανοποιείου ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού, εισήλθαν και αφαίρεσαν διάφορα ανταλλακτικά και μεταλλικά εξαρτήματα φορτηγών αυτοκινήτων συνολικής χρηματικής αξίας δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ περίπου.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι με την χρήση του Φ.Ι.Χ. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 49χρονου δράστη, μετέφεραν τα κλαπέντα αντικείμενα σε κέντρο ανακύκλωσης παλαιών μετάλλων και σιδήρων ιδιοκτησίας του 47χρονου ημεδαπού, στο Σβορώνο Πιερίας όπου και τα πούλησαν.
Σε αστυνομικό έλεγχο χθες (06.07.2013) το μεσημέρι, στο κέντρο ανακύκλωσης και εμπορίας μετάλλων του 47χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του Κέντρου.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.