Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

O ομογενής συνθέτης Αλέξανδρος Καρόζας στο Φεστιβάλ Ολύμπου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ
Πριν λίγες μέρες, ο ομογενής συνθέτης Αλέξανδρος Καρόζας επισκέφθηκε τα γραφεία του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Γρηγόρη
Παπαχρήστου.

Ο Αλέξανδρος Καρόζας  (www.karozas.eu) που κατάγεται από τη Ρητίνη Πιερίας, μένει μόνιμα στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, εργάζεται εκεί ως συνθέτης και παράλληλα δραστηριοποιείται και ως παραγωγός συναυλιών στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος τους ΟΡ.ΦΕ.Ο αφού τον καλωσόρισε, του ευχήθηκε καλή διαμονή στην όμορφη Πιερία, όπου θα μείνει για μικρό χρονικό διάστημα για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Στον Αλέξανδρο Καρόζα χάρισε την καλαίσθητη και εμπεριστατωμένη έκδοση «40 Χρόνια Φεστιβάλ Ολύμπου», η οποία αναφέρεται με κάθε λεπτομέρεια στον ιστορικό αυτό θεσμό της Πιερίας.

Τέλος, για την επίσκεψή του ο Αλέξανδρος Καρόζας, δήλωσε: «Έχω επισκεφθεί το διοικητικό συμβούλιο του Φεστιβάλ Ολύμπου. Τι ωραία έκπληξη. Οι άνθρωποι εκεί εργάζονται με μεράκι και αγάπη. Σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο, είναι ίσως ένα από τα ελάχιστα φεστιβάλ στην Ελλάδα. Το θέατρο Δίου, μια από τις αρχαιότερεςδημιουργίες, είναι ένα δώρο για την τέχνη. Αυτό το φεστιβάλ πρέπει να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο. Και οι μεγαλύτεροι διεθνείς καλλιτέχνες πρέπει να συμμετέχουν εδώ. Θα αφοσιωθώ σε αυτό ...».


ΦΩΤΟ:
Ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο Γρηγόρης Παπαχρήστος ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Καρόζα με τη δωρεά του λευκώματος «40 Χρόνια Φεστιβάλ Ολύμπου»