Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Τι τρόμαξε τον Πανίκα...

Από την ημέρα που κηρύχθηκε έκπτωτος και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του περιφερειάρχη θυμάται πιο έντονα, όπως λέει, την ερώτηση της κόρης του που είπε:


«Μπαμπά, δεν θα ξαναπάς στην περιφέρεια;». Μετά κλείστηκε στο σπίτι του για μεγάλο διάστημα, αλλά πλέον ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δηλώνει και πάλι «παρών».
Σε συνέντευξή του στην Real News, ο Π. Ψωμιάδης δεν κρύβει το παράπονό του για τη Νέα Δημοκρατία, και μιλά για αυλικούς του Αντώνη Σαμαρά, που «δεν του συμπεριφέρθηκαν σωστά», αρνείται όμως ότι «τράβηξε από το μανίκι τον πρωθυπουργό».

Επίσης, παραδέχεται ότι τον τρόμαξε η απόφαση για τον Βασίλη Ππαγεωργόπουλο, δηλώνει, ωστόσο, αισιόδοξος για τις δικές του δικαστικές περιπέτειες.

Το τελευταίο διάστημα έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, που κάποτε τον έλουζαν ασταμάτητα. Σήμερα παραδέχεται ότι η υπερβολική έκθεση δεν του έκανε καλό, ωστόσο δεν μετανιώνει. «Δεν μετανιώνω που ντύθηκα Ζορό, ούτε που τραγουδούσα στις παρέες», λέει και προσθέτει πως δεν δηλώνει αποστρατεία.

Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, λέει ότι εάν είναι ένοχος, υπάρχουν σίγουρα και συνένοχοι και σημειώνει ότι ήταν «τεράστια η προσφορά του στο ΠΑΣΟΚ».