Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Με εξαιρετικές επιδόσεις των μικρών αθλητών του στο ταεκβοντό, συμμετείχε ο Αθλητικός Πιερικός Σύλλογος ''MAGIC'' την Κυριακή 7/4/2013 στους 39ους Φιλικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΙΑΣ Λαρίσης, στο κλειστό γυμναστήριο του Aγ. Θωμά, με συμμετοχή 40 Συλλόγων.

Οι αθλητες του συλλόγου ικανοποίησαν με την επιδοσή τους, το ήθος και τηναγωνιστικότητα τους τον δάσκαλο του Συλλόγου Γιάννη Νταμπώση και κέρδισαν το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Σε αυτούς τους αγώνες χτίζονται οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και οι χαρακτήρες των παιδιών που ασχολούνται με τις μαχητικές τέχνες.
ο ΑΠΣ MAGIC συμμετείχε με 16 αθλητές ηλικίας απο 5 εως 11 ετών και όλοι κέρδισαν μετάλλια συμμετοχής, αλλά και πολλά αθλητικά εφάδια που θα τους κάνουν ποιά δυνατούς για να 
αντιμετωπίσουν τις μελλοντικές προκλήσεις που τους περιμένουν.
Οι αθλητές/ριες που συμμετείχαν ήταν οι: Κατσαρός Πασχάλης, Τοψικιώτης Δημήτριος, Νάσης Παναγιώτης, Παπαστεργίου Νίκος, Οικονόμου Ραφαέλα, Πετρωτός Σπύρος, Ανδρεάδης Νίκος, Ανδρεάδη Σοφία, Φτεργιώτης Βασίλειος, Γαληνός Ευάγγελος, Κωνσταντινίδης Αριστοτέλης, Τερζόπουλος Γιάννης,Μαλεζάς Γεώργιος, Νάκας Χρήστος, Γκρόμοβα Ντιάνα, Τζίτσας Ιωάννης.