Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 2013

  Ανακοινώθηκε σήμερα η σύνθεση της Επί Τιμή Οργανωτικής Επιτροπής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2013 για σκάφη τύπου Optimist & Laser 4.7, που θα πραγματοποιηθεί στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης στο διάστημα 4 έως 11 Μαΐου 2013 και συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, την Π.Ε.Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης.

Στην επιτροπή μετέχουν :
Απόστολος Τζιτζικώστας – Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας
Σοφία Μαυρίδου - Αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε. Πιερίας
Σάββας Χιονίδης – Δήμαρχος Κατερίνης
Γεώργιος Παπαθανασίου – Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου
Ευάγγελος Πολύζος – Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας
Αντώνης Δημητρακόπουλος – Πρόεδρος Ε.Ι.Ο.

Η συμμετοχή στην επί τιμή Οργανωτική Επιτροπή τόσο του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, όσο και του Προέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, προβάλλει την σημαντικότητα της Διοργάνωσης για την προώθηση του Αθλητικού Πνεύματος στην Βόρεια Ελλάδα. Άλλωστε η συμμετοχή σε αυτήν της Ηγεσίας της Π.Ε. Πιερίας, των τριών Δημάρχων της Πιερίας, αλλά και του προέδρου του Ε.Β.Ε.Π. ως εκπροσώπου των Παραγωγικών Δυνάμεων, αποδεικνύει την κοινή προσπάθεια που συντελείται στην Πιερία για μια διοργάνωση αντάξια ενός Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις παραδόσεις, τον πολιτισμό και την φιλοξενία των κατοίκων αυτού του τόπου.

Σε αναμονή της ανακοίνωσης από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία των καταστάσεων των Αθλητών που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013, από την Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώθηκε η τοποθέτηση του Ταμία του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κου Δημήτρη Λάμπρου στην θέση του Εφόρου Σωστικών και Πλωτών Μέσων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.


Το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2013

E_mail : optimistlaser2013@gmail.com