Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Επειδή πολλοί φίλοι μας ρωτάνε : Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ  δεν είναι σύλλογος, δεν έχει συμβούλιο, δεν  έχει ετήσια και κανενός είδους συνδρομή. Μπορεί να είναι  μέλος της κάθε ποδηλάτης  που ανήκει σε οποιοδήποτε ποδηλατική ομάδα, εφαρμόζει τον Κ.Ο.Κ. και σέβεται τον συνποδηλάτη   και τον πεζό. Υπάρχει  στο Face book με 5000 μέλη απ ’όλο τον κόσμο, με περισσότερες από 200 αιτήσεις για νέα μέλη και 400 ακόλουθους.


Υποστηρίζει  κάθε υγιή ποδηλάτη, ποδηλατική ομάδα, σύλλογο, φορέα  που  έχει γνώσεις ,θέληση και προάγει ανιδιοτελώς και εθελοντικά κάθε τι που έχει σχέση με την ιδέα του ποδηλάτου κυρίως από/στην Πιερία. Αποδέχεται  τις προτάσεις και τις συμβουλές τις Διασωστικής Ομάδας Πιερίας  και της Ποδηλατικής Ομάδας  του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης. Βασικός σκοπός η προώθηση η γνωστοποίηση  και η γνωριμία όλων  των εκδηλώσεων  των ποδηλατικών ομάδων (που το επιθυμούν) σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Την Κυριακή 21 Απριλίου συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση της «Πρωτοβουλίας για τον Πέλεκα» και στη « Σφενδάμη ΜΤΒ festival 2013» το μεγαλύτερο ποδηλατικό αγώνα που γίνεται στην Ελλάδα και επί τη ευκαιρία να συγχαρεί για την συμμετοχή και τον τερματισμό του , τον ποδηλάτη Ζαπουνίδη Λάζαρο από την ποδηλατική ομάδα του Α.Μ.Ο.Εξοχής.  
Η επόμενη ποδηλατική της δράση  για παιδιά είναι στο 2ο BAZZARστο πάρκο Κατερίνης την Κυριακή  28 Απριλίου 5:00 το απόγευμα με δεξιοτεχνία ποδηλάτου ελεύθερης συμμετοχής από 2 εώς  12 ετών. Πληροφορίες  23510 73977.