Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια / ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια
Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις  5,00 μμ

Λ. Χατζηκυριακίδης:  «Θέλω να τονίσω ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά για εμάς δεν υπάρχουν στην παρούσα φάση διαφορετικής μορφής παιχνίδια»

Δ. Πόδας:
 «Το γεμάτο γήπεδο μας δίνει υψηλή αγωνιστικότητα και άλλη αγωνιστική οντότητα»

   Μια δυνατή αναμέτρηση προβλέπεται να είναι αυτή της Κυριακής με την ομάδα του Ανατόλια που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 5,00 μμ στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, στην Κατερίνη.

   Πέντε αγωνιστικές πριν εκπνεύσει το πρωτάθλημα της Β΄  εθνικής κατηγορίας και όλοι οι αγώνες έχουν το ίδιο βαθμολογικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον. Αυτός όμως ο αγώνας θα είναι ίσως ο πιο καθοριστικός στη φετινή χρονιά, αφού από το αποτέλεσμα κατά ένα μεγάλο ποσοστό κρίνεται η τύχη της παραμονής και των δύο αντιπάλων.

   Γι΄ αυτό και οι κατερινιώτες φίλαθλοι ετοιμάζουν να δώσουν  τη δυναμική τους παρουσία, δηλώνοντας έτσι το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για την ιστορική ομάδα της πόλης μας.
   Στον αγώνα, στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Δεκέμβριο η ομάδα του Ανατόλια είχε νικήσει με 54-46.

   Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε: «Την Κυριακή δίνουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας. Βασική μας επιδίωξη είναι να το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο όπως όλα τα προηγούμενα. Σίγουρα υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά χρειάζεται να διαχειριστούμε και αυτή την κατάσταση. Έχουμε πάλι προβλήματα με απουσίες, όπως οι Τσαλμπούρης, Ασημάκης και Καραΐσκος που μπαίνουνε σήμερα στην προπόνηση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα. Θέλω να τονίσω ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά για εμάς δεν υπάρχουν στην παρούσα φάση διαφορετικής μορφής παιχνίδια. Όλα προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

  Τέλος, για το κυριακάτικο παιχνίδι ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας, στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού Αρχελάου www.pierikosbc.gr είπε: «Το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στο Ανατόλια αποκτά ειδικό βάρος λόγω της βαθμολογικής θέσης και των κοινών στόχων των δυο ομάδων. Όλοι οι άνθρωποι του Πιερικού Αρχελάου από την πλευρά μας, θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο της πόλης μας στο γήπεδο για να συμπαρασταθεί με την παρουσία του στην νεανική μας ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το γεμάτο γήπεδο μας δίνει υψηλή αγωνιστικότητα και άλλη αγωνιστική οντότητα. Περιμένουμε τους μεγάλους και μικρούς μας φίλους την Κυριακή στις 5 μμ».

*Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Γερακίνης και Φακίτσας και κομισάριος ο κ. Γιώργος Σαμαλής.