Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Καλά δεν βλέπετε που καταντήσαμε; Κοτζάμ κυβέρνηση να συζητά μέτρα άσκησης της πολιτικής της με τους υπαλληλίσκους της Τρόικας; Λίγη ντροπή βρε αδερφε!

Μας το έστειλε ο Αντώνης Δ. Μάντζιος,..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ
Αντώνης Δ. Μάντζιος, οικονομολόγος


     Θέλει, λέμε τώρα, η κυβέρνηση να μειώσει το ΦΠΑ στην εστίαση, θέλει να αλλάξει το φόρο ακίνητης περιουσίας, θέλει να αυξήσει τον αριθμό των δόσεων για τις οφειλές στην Εφορία και τα
Ασφαλιστικά Ταμεία, και κάθεται και το διαπραγματεύεται με τους υπαλληλίσκους της Τρόικας και αναρωτιέται κάθε καλόπιστος πολίτης.
 Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο  Ποιους ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες; Τι χάλια είναι αυτά του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του πολύ Κουβέλη, να βάζουν κόκκινες κορδέλες για κόκκινες γραμμές και να κάθονται σούζα σε τριτοκλασσάτους επαλλήλους;
 Γιατί κύριοι διαπραγμάτευση γίνεται μεταξύ ίσων, μεταξύ κυβερνήσεων. Αυτό το γαϊτανάκι των συναντήσεων κυβέρνησης και υπαλλήλων της Τρόικας αποτελεί κατάντημα, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται αλλά παρακαλά τους υπαλλήλους, ή κάνει τον τζάμπα μάγκα τον δήθεν σκληρό διαπραγματευτή που στο τέλος με την ουρά στα σκέλια αποδέχεται τα πάντα.
 Είμαστε ανεξάρτητο κράτος, δεν είμαστε αποικία δεν είμαστε προτεκτοράτο και είναι καιρός ο Ελληνικός λαός να το πει σε κάθε ενδιαφερόμενο, ντόπιο και ξένο, να τους ανατρέψει και να στείλει το μνημόνιο στα σκουπίδια βάζοντας μπρος στην ανασυγκρότηση της χώρας μας.