Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Αν σας αρέσει το κέφι και η τρέλα … η Κρύα Βρύση ξέρει να διασκεδάΖΕΙ και φέτος με το 22ο Καρναβάλι της!

Μας το έστειλε το Καρναβάλι Κρύας Βρύσης..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ
 Ανανεωμένο με … πολύ δόση κεφιού και πολλά …κιλά τρέλας (!!!!!), συνεχίζονται καθημερινά οι προετοιμασίες στην πόλη της Κρύας Βρύσης για το ξακουστό μας καρναβάλι.
Το καρναβάλι για δεύτερη χρονιά διοργανώνετε από τον Εμπορικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης με την
υποστήριξη του Δήμου Πέλλας.
    Οι συμμετοχές περισσότερες από κάθε άλλη φορά, αγγίζουν τους 1.000 και πλέον καρναβαλιστές μέχρι σήμερα και … έπεται συνέχεια! Φέτος στο καρναβάλι της Κρύας Βρύσης για πρώτη φορά δεν συμμετέχουν μόνο τοπικές καρναβαλικές ομάδες, αλλά ομάδες και από διάφορα άλλα μέρη της Κεντρικής Μακεδονίας, μέχρι και ομάδα Κεφαλλονιτών, ξακουστοί για το μοναδικό τους κέφι !!! Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ορισμένες από τις θεματολογίες που έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα την συμμετοχή τους : Κυνηγοί & Κοκκινόσκουφίτσες, Τσομπάνοι & Βοσκοπούλες, Αλκοόλ & Οδήγηση, Sexy Νοσοκόμες, Dancing with the stars, Halloweens, Αστυνόμοι και Κλέφτες, Το πουλάκι Τσίου, Οι Ζουλού,  Οι Κομάντο, ο Βυθός, Οι Αρχαίοι Έλληνες, Οι Vikings, Shrek κ.α. 
 Αυτά, για την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών την Κυριακή 17 Μαρτίου το μεσημέρι, που φέτος θα ξεκινήσει στις 1 η ώρα, με κεντρική παρουσιάστρια και guest star την πανελλήνιου φήμης Πετρούλα Κωστίδου !!!!  Οι εκπλήξεις όμως και τα happening (με παιδικά παιχνίδια, live μουσική από συγκροτήματα κ.α.) θα κρατήσουν για τα καλά τρεις ολόκληρες ημέρες, ξεκινώντας την Παρασκευή, συνεχίζοντας το Σάββατο και ολοκληρώνοντας την Κυριακή
   Κερδισμένοι λοιπόν θα είναι όλοι όσοι βρεθούν, συμμετάσχουν και ζήσουν τους ρυθμούς του καρναβαλικού, όπως μόνο στην Κρύα Βρύση γνωρίζουμε !  Χαμένοι ; Όλοι όσοι απλά δεν θα το ζήσουν από κοντά! Λοιπόν ! Υπάρχει κανείς που θα μπει στον πειρασμό να μην ζήσει τις μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ξεφαντώματος, ξέφρενου γέλιου και τρέλας στην Κρύα Βρύση; Προλαβαίνετε να δηλώσετε και σεις την δική σας ενεργή συμμετοχή στο 22ο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης και σίγουρα θα μας θυμηθείτε!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
Κατερίνα 6949 733097 / Λύσανδρος 6946 000003

 ΟΡΟΙ & ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2013
Το καρναβάλι θα ξεκινήσει την Τσικνοπέμπτη φέτος.
Στην ώρα του και μην μας έρθετε την τελευταία στιγμή…
ΦΕΚ 12/03/19348
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
1. Το όριο ηλικίας των Καρναβαλιστών είναι πάνω από 3 χρόνων και έως 96… (από 96 και πάνω απαιτείται συγκατάθεση των γονέων)
2. Δεν θα πάρει μέρος κανείς χωρίς να έχει δηλώσει συμμετοχή μέχρι την ανακοινωμένη διορία ούτε με Προεδρικό Διάταγμα…)
3. Το Καρναβάλι θα επιβλέπει 3μελής επιτροπή κριτών (οι οποίοι δεν εργάζονται σε ΔΕΚΟ). Απειλητικά τηλεφωνήματα την παραμονή του καρναβαλιού θα καταγράφονται.
 4. Επιτρέπονται ΜΟΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ. Απαγορεύονται απλοί πολίτες, καθώς και αυτοί που είναι καρναβάλια από μόνοι τους. (Αυτοί ξέρουν). Όσοι είναι δηλαδή ΄΄ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ΄΄ όλο το χρόνο.
5. ο κάθε καρναβαλιστής θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 40 κιλά τρέλα… είτε εγχώριας, είτε εισαγωγής. (40 λέμε! όχι 38 και τα ΄΄δικά του΄΄)
6. ο διαγωνισμός καρναβαλιστής θα παίρνει 3 βαθμούς για κάθε άλμα και από 1,5 βαθμό για κάθε καθιστό χορό.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ – Ε3 – Ε9 – Ε12 & ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ 2.300 ΕΥΡΩ ΑΠΌ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ 25MW – 11 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ – ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – 25 ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΞΥΛΑ & ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ / ΤΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ.Ν.Τ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΟΙΚΑΣ
ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ
08/02/2013