Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Παρουσίαση της Παραλίας Κατερίνης σε Ρώσους τουριστικούς πράκτορες στην έκθεση τουρισμού της Μόσχας

Μας το έστειλε το Mediterranean Hotels..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 
 Συνεχίζεται η προβολή της Παραλίας Πιερίας με τη συμμετοχή  στην έκθεση της Μόσχας «ΜΙΤΤ 2013»  που πραγματοποιήθηκε από  τις 20 έως τις 23 Μαρτίου 2013. 
Μέσα από το ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την
ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ  εκπροσώπησε ο κος Δανιηλίδης Κωνσταντίνος  και η κα  Ξυπτερά-Λάμπρου Ευαγγελία.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μοιράστηκε το διαφημιστικό βιβλίο της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ. Η επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον των Ρώσων στην έκθεση ήταν μεγάλο και θετικές είναι οι προβλέψεις για τον ελληνικό τουρισμό.  
Στην τουριστική έκθεση ο ταξιδιωτικός οργανισμός Mouzenidis Travel πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του φετινού προγράμματος για την Ελλάδα. Στην κατάμεστη από τουριστικούς πράκτορες αίθουσα Blue Hall η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Ξυπτερά-Λάμπρου Ευαγγελία, παρουσίασε σε περισσότερους από 450 τουριστικούς πράκτορες την Παραλία Κατερίνης και την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται στοχευόμενη και αυτόνομη παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Παραλίας και της Πιερίας σε μία τόσο μεγάλου ενδιαφέροντος έκθεση τουρισμού όπως αυτή της Μόσχας ειδικά φέτος που οι προσδοκίες από την ρώσικη αγορά είναι μεγάλες.
Η παρουσίαση  με βίντεο και εικόνες της Παραλίας και της Πιερίας, σε ταυτόχρονη μετάφραση από τα  ελληνικά στα ρωσικά, εντυπωσίασε τους Ρώσους παράγοντες οι οποίοι ζήτησαν τα βίντεο και τις εικόνες για τις παρουσιάσεις τους και σε άλλες πόλεις της Ρωσίας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτισαν ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μόσχα κ. Ιωάννης Πλώτας και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς.