Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Οργή για τη λίστα της ντροπής...

Δείτε τι γράφουν οι Κύπριοι στο Twitter...

Ξεχειλίζει η οργή των Κύπριων πολιτών, μετά την δημοσίευση της λίστας με τα ονόματα των πολιτικών που διέγραφαν τα δάνειά τους από τις τράπεζες, οι οποίες τράβηξαν στο βυθό την κυπριακή οικονομία.
Διαβάστε τι γράφουν στο Twitter:



Πρόεδρος κόμματος...

Ολίγον φαλακρός...ταξίδεψε τυχαία στη Μάλτα!!! και επέστρεψε την επομένη...

Οι υπάλληλοι της Λαικής που θα βρεθούν στους δρόμους, που είναι για να δώσουν τα στοιχεία όλων αυτών στην δημοσιότητα;;;;;; Αρνιά ξυπνάτε, εσείς χάνεστε και οι άλλοι φυλάνε τα εκατομύρια τους μακριά για να έρθουν μετά και να αγοράσουν τα σπίτια σας σε τιμή ευκαιρίας!!! Βγάλτε τους όλους στην επιφάνεια να κουρευτούν μαζί με όλους τους άλλους! -

OTAN MERIKOI MPOROUN NA BGALOUN TA LEFTA TOUS KAI MERIKOI OXI, TO VAROS PEFTEI ME MEGALITERO POSOSTO SE AFTOUS POU DEN MPORESAN NA TA VGALOUN.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΡΑΒΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ. ΣΑΝ ΕΝΑ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΕΜΕΘΥΣΕΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΝΕΝ ΤΩΡΑ ΕΝ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΛΙ. ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΑΚ !!

Λοιπόν βουλευτάκια δεν το έχετε καταλάβει ακόμη ότι έχετε από καιρό παράδοση στους τροϊκάνους όλες τις εξουσίες που είχατε σαν ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και τώρα έχετε υποβιβαστεί σε ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΙΑ μαριονέττες, φιγούρες στο θέατρο σκιών του καραγκιοζοπαίχτη. Εκτός μερικών εξαίρετων Βουλευτών οι λοιποί είσαστε όλοι επίορκοι της δέσμευσης που έχετε ορκισθεί να υπηρετείτε τον λαό που σας εξέλεξε να των υπηρετείτε.