Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Εργασίες διαγράμμισης και καθαρισμού τμημάτων του επαρχιακού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
  Συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης και καθαρισμού τμημάτων του επαρχιακού δικτύου της Πιερίας,  που  πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών
Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
 Συνεργεία με μηχανήματα της Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  προχώρησαν τις τελευταίες ημέρες σε εργασίες  διαγράμμισης   
του επαρχιακού δικτύου Βρύας- Ρητίνης-Ελατοχωρίου και καθαρισμού  στο  επαρχιακό  δικτύο  Ν.Κεραμιδίου- Αρωνά- Λαγόραχης- Μοσχοποτάμου.
 Τις εργασίες επιθεώρησε ο Ειδικός Συνεργάτης της Π.Ε.Πιερίας, κ. Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος, που εμφανίσθηκε ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών και δήλωσε ότι « οι εργασίες είναι άκρως απαραίτητες καθώς βελτιώνουν τις συνθήκες οδήγησης τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της Πιερίας. 
Η υπάρχουσα διαγράμμιση σε πολλά σημεία του επαρχιακού δικτύου είχε αλλοιωθεί με αποτέλεσμα να καθιστά επικίνδυνη την κυκλοφορία των οχημάτων».
 Συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν διαγράμμιση του οδικού δικτύου, καθαρισμό και αποψίλωση των πρανών του οδικού δικτύου, κλάδεμα υψηλόκορμων δέντρων, απομάκρυνση χωμάτων και κλαδιών καθώς και καθαρισμό των σκουπιδιών παραπλεύρως του οδικού δικτύου της περιοχής.
 «Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας επιδιώκει με τα μέσα που διαθέτει να υλοποιεί παρεμβάσεις  για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας  των πολιτών-οδηγών, για την ασφάλεια των οδηγών καθώς και για τη βελτίωση και ανάδειξη του φυσικού πλούτου της τόπου μας», ανέφερε ο κ. Μπαρμπαγεωργόπουλος.