Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Παράταση της έκθεσης φωτογραφίας για το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού – Λουδία - Αλιάκμοναφορ

Μας το έστειλε η Λία Παπαδράγκα..... Ευχαριστούμε πολύ

Κατόπιν του αυξημένου ενδιαφέροντος που σημειώθηκε παρατείνεται η διάρκεια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα: ένας άγνωστος
θησαυρός», η οποία παρουσιάζεται στον εκθεσιακό χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Εκάβη, στην Κατερίνη.
Η έκθεση διοργανώθηκε από το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων. Μετά την παράταση, θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου με ώρες λειτουργίας 10:00 – 13:00 και 17:00 - 20:00.
Η έκθεση φωτογραφίας αποτελείται από περίπου 60 έργα φωτογράφων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό φωτογραφίας που πραγματοποίησε το 2008 ο Φορέας Διαχείρισης σε συνεργασία με το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. «Ταξιδεύει» τον επισκέπτη στις ομορφιές του Εθνικού Πάρκου με εικόνες από πουλιά όπως ερωδιούς, φοινικόπτερα, πάπιες, ζώα της περιοχής, τοπία αλλά και εντυπωσιακές εναέριες λήψεις.
Καλούνται οι εκπαιδευτικοί να οργανώσουν τις επισκέψεις των σχολείων τους. Για πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ. 2310 794811.

Σημειώνεται ότι η στήριξη της λειτουργία του φορέα διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα με σκοπό τη διαχείριση της περιοχής ευθύνης του είναι έργο ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης του ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).