Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Μας το έστειλε ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
Συνέλληνες, φίλοι Αγρότες.

 
   Η αυταρχική πολιτική του Σαμαρά και η άδικη σκληρή λιτότητα που επέβαλε στον Ελληνικό λαό τον ανάγκασε να κινητοποιηθεί, να βγει στο δρόμο…
   Κύριε Τσαυτάρη  υπουργέ του Σαμαρά  με τις πράξεις σας σαμαρώσατε το συμπαθέστατο γεωργό και τον καταντήσατε κολίγο του μεσαίωνα.
   Κύριε καθηγητά της αγροτιάς, γιέ ξωμάχου αντί να είσαι συνδαιτυμόνας  σε συμπόσια υμετέρων για διαφήμιση, ασχολήσου με την επίλυση των θεμάτων της   αρμοδιότητας σου, γίνε πατέρας των κατοίκων της υπαίθρου. Να έχεις πρότυπο τον Γ. Παπαδόπουλο της χρυσής  6 ετίας  του  ΄67. Τότε χαρίστηκαν τα χρέη των αγροτών, δόθηκαν ικανοποιητικές τιμές σε όλα τα προϊόντα, ζωντάνεψε η περιφέρεια και ανασχέθηκε η μετανάστευση και η αστυφιλία, χόρτασε ψωμί ο λαός.
    Πάρτε  κύριοι της συγκυβέρνησης ουσιαστικά μέτρα΄  σεις κύριε υπουργέ αφήστε τα ευχολόγια και τη συμπόνια, στηρίξτε τους παραγωγούς.
1.      Υπερδιπλασιάστε τις τιμές των προϊόντων.
2.      Διπλασιάστε τη σύνταξη πείνας του αγρότη.
3.      Καθορίστε  όριο  χορήγησής της το 60ο έτος ηλικίας.
4.      Κάθε αγρότης κάθε Έλληνας πολίτης πρέπει να αισθάνεται ασφάλεια, δηλαδή να του παρέχεται  δωρεάν υγεία  και ελάχιστο εγγυημένο  εισόδημα – βοήθεια αξιοπρεπούς διαβίωσης είτε είναι ασφαλισμένος είτε δεν είναι.
   Αυτά θεωρώ ότι άμεσα θα ανακουφίσουν  την συμπαθεί τάξη των γεωργών και θα αποκαταστήσουν τα πράγματα. Διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις βιοτικές τους ανάγκες, ούτε και στις λοιπές υποχρεώσεις τους, θα σβήσουν.
 
 Κατερίνη 29.01.2013
 
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος Έλληνας
Μέλος Σ.Ε. Πιερίας