Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Δ. Αναστασιάδης: «Ο κόσμος θέλει αλήθεια και όχι ψέματα»

Για το άγχος που έχει κάθε φορά που βγαίνει στη σκηνή, αν και μετρά ήδη έξι χρόνια στον χώρο, για το πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι της σύνθεσης, με ποιους καλλιτέχνες θα
ήθελε να συνεργαστεί και να δώσει τραγούδια του, μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο thesout.gr.

Ο Δήμος Αναστασιάδης, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Θεσσαλονίκη για τις εμφανίσεις που κάνει στο «Stage by night» μαζί με την Πέγκυ Ζήνα, δήλωσε πως είναι ενάντια στους τίτλους «εμπορικός» κι «έντεχνος» καλλιτέχνης, αφού όλοι οι καλλιτέχνες έχουν κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, ενώ δεν ξεχωρίζει κάποιον από τους τρεις δίσκους που έχει βγάλει μέχρι σήμερα, αφού κάθε δίσκος έχει τον δικό του χαρακτήρα και τη δική του ομορφιά.

Στην ερώτηση «εάν βοηθάει έναν καλλιτέχνη η εξωτερική εμφάνιση», απάντησε πως βοηθά, αφού όσα θετικά διαθέτει ένας καλλιτέχνης, μπορούν να αξιοποιηθούν για να βγει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ δήλωσε πως έχει «κόλλημα» με τα μακριά μαλλιά που διατηρούσε τόσα χρόνια.

Όσο για την κρίση, δήλωσε: «Ο κόσμος θέλει πια αλήθεια και όχι ψέματα, θέλει αληθινή διασκέδαση και θέλει να καταλάβει πως αυτό που έκανες έγινε με όρεξη, δεν πουλάς ένα φτηνό πράγμα. Αυτή την συνεργασία την θέλαμε πάρα πολύ, γιατί πραγματικά θέλουμε να περάσει ο κόσμος καλά, όπως και εμείς. Η γενιά μου, είναι ίσως η πιο δύσκολη περίοδος που έχει περάσει ποτέ».

Τέλος, για την συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα, είπε: «Είναι μία πολύ όμορφη συνεργασία, έχει να πάρει κάποιος από την Πέγκυ, είναι επαγγελματίας στην δουλειά της και χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί της», ενώ δήλωσε πως του αρέσουν τα μουσικά «παντρέματα» μεταξύ διαφορετικών μουσικών ειδών, όπως αυτά που αντιπροσωπεύει η Πέγκυ Ζήνα και ο ίδιος.


Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

zougla.gr