Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Για όλα φταίει ο Σαμαράς, δηλώνει ο... Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω!

Μας το έστειλε το kentrinews.gr..... Ευχαριστούμε πολύ 
Ο Ραγκούσης που έχει άποψη για όλα και όλα τα ξέρει, "βρήκε" ποιος "ευθύνεται"... και για τον κακό χαμό που έγινε με την "εμπλοκή" του ονόματος της Μαργαρίτας Παπανδρέου, στη λίστα
Λαγκάρντ. 
Μόλις πληροφορήθηκε λοιπόν τα καθέκαστα από το Βήμα και το Θέμα, ο πολιτικός από την Πάρο, αποφάσισε να... παρέμβει δυναμικά και να αποκαταστήσει την αλήθεια, που απ΄ ότι φαίνεται μόνο ο ίδιος κατέχει!
"Δεν μπορεί" απεφάνθη ο τέως βουλευτής, μιλώντας στο real, "αυτή τη στιγμή να μην καταλάβουμε και να μην συνειδητοποιήσουμε ότι υφίσταται μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για τον κ. Σαμαρά και το Μαξίμου, γιατί είναι προσωπικά εκλεκτός του κ. Σαμαρά ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, όταν βασίζεται στο: «είπα, άκουσα, τους είπα» για να συμπεριλάβει μία, όπως αποδεικνύεται, ψευδέστατη αναφορά σε μία δικογραφία που πάει στη βουλή και η οποία είδαμε ότι κρέμασε συγκεκριμένο άνθρωπο στα μανταλάκια, που αν θέλετε τη γνώμη μου είχε και τη δύναμη να αντιδράσει".
Μ΄ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια για τον τέως βουλευτή και εκλεκτό του ΓΑΠ: και τον ευεργέτη του υπερασπίστηκε και τη δικογραφία "έβγαλε" άχρηστη!
Συμπερασματικά: σύμφωνα με την λογική του Ραγκούση για όλα τα δεινά της χώρας "φταίει" ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ για όλα όσα βιώνει το ΠΑΣΟΚ αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Το ενδεχόμενο να έχουν ευθύνη ο ίδιος, ο (πολιτικός) μέντοράς του ΓΑΠ και αρκετοί... κηπουροί-υπουργοί, που έριξαν τη χώρα στα βράχια και στο ΔΝΤ, δεν του περνά ούτε ως ιδέα απο το μυαλό...
Με λίγα λόγια: τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω! 
ΥΓ. Να μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε ότι ο - άνεργος αυτή την εποχή- κύριος Ραγκούσης, ενθουσιάστηκε με την ίδρυση πολιτικής κίνησης που ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Το γιατί μόνο ο ίδιος το γνωρίζει...