Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Μας το έστειλε το ΠΑΣΟΚ..... Ευχαριστούμε πολύ

Την Παρασκευή 23.11.2012 στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Λιτόχωρο πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών και φίλων  του δήμου Δίου Ολύμπου με αντικείμενο την πορεία ανασύστασης
του κινήματος και τις επικείμενες ενέργειες σε νομαρχιακό, τοπικό επίπεδο αλλά και περιφερειακό επίπεδο, με ορίζοντα το Συνέδριο του Φεβρουαρίου.

Με την παρουσία του υπεύθυνου ανασυγκρότησης για την Κεντρική Μακεδονία, και για το Νομό Πιερίας, Αντώνη Σαουλίδη καθώς και της γραμματέως της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας Λαμογιάννη Γαβριέλας, εκφράστηκαν σκέψεις και στόχοι της διαδικασίας ανασυγκρότησης.

Για ακόμη μία φορά διάχυτος ήταν ο προβληματισμός για την πορεία της χώρας και την υποχρέωση που έχει το ΠΑΣΟΚ να εκφράζει ρεαλιστικές και προοδευτικές λύσεις μεριμνώντας για την κοινωνική συνοχή που τόσο πλήττεται. Η ανάδειξη λύσεων και συγκεκριμένων προτάσεων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των προοδευτικών πολιτών, που τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η χώρα έχουν ανάγκη αυτή τη χρονική συγκυρία.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασυγκρότησης απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη, τους φίλους του ΠΑΣΟΚ αλλά και σε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή μέσω της κατάθεσης σκέψεων, προτάσεων αλλά και κριτικής.


Από τη ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ