Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΚΑΒΑΝΟΠΟΛΟΥ, ΠΟΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΝΤ

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΝΤ

Χρήστος Γκαβανόπουλος:
 «Σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά
και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια»
Δημήτρης Πόδας:

«Στόχος μας παραμένει η καλή δουλειά στην καθημερινότητα μας και η επιμονή μας στην υποστήριξη
του νεανικού μοντέλου που έχουμε υιοθετήσει»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη ΜΕΝΤ που έγινε στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο καλαθοσφαιριστής Χρήστος Γκαβανόπουλος που πέτυχε και το νικητήριο καλάθι και ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Χρήστος Γκαβανόπουλος – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον μιας ομάδας με τους ίδιους στόχους με μας. Μέχρι και όταν το ματς πήγε να ξεφύγει, όλοι μας δώσαμε το εκατό τοις εκατό και τελικά πήραμε το πολυπόθητο διπλό. Σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια.  Τώρα υποδεχόμαστε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, το Μαρούσι, με παίκτες πολύπειρους. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου ευελπιστούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».
Δημήτρης Πόδας – γενικός αρχηγός Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν μια καλή εκτός έδρας νίκη, αλλά σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα μας παρουσιάζει μια συνεχή βελτίωση και στη διάρκεια και στην ποιότητα του παιχνιδιού της. Όσον αφορά τη συνέχεια, στόχος μας παραμένει η καλή δουλειά στην καθημερινότητα μας και η επιμονή μας στην υποστήριξη του νεανικού μοντέλου που έχουμε υιοθετήσει».