Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πολλές συμπτώσεις και περίεργες συλλήψεις τώρα τελευταία …[βίντεο]

Μας το έστειλε η cristina..... Ευχαριστούμε πολύ

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε το περιοδικό hot doc όπου δημοσιεύθηκαν πάνω από 2000 ονόματα Ελλήνων που είχαν πριν το 2008 λογαριασμό σε μια τράπεζα στην Ελβετία. Σύμφωνα με τον εκδότη του περιοδικού (Κώστα Βαξεβάνη) τα συγκεκριμένα ονόματα
εμπεριεχόταν στην περίφημη λίστα ”Λαγκάρντ” για την οποία έχει γίνει πολύ συζήτηση τώρα τελευταία και η οποία υποτίθεται ότι “φακέλωνε”  μεγαλο-καταθέτες και φοροφυγάδες. Η συγκεκριμένη λίστα αφού κλάπηκε και πέρασε από μυστικές υπηρεσίες και κυβερνήσεις, έφτασε στην ελληνική κυβέρνηση διά χειρός Λαγκάρντ ( η τότε υπουργός οικονομικών της Γαλλίας) και τελικά, με άγνωστο έως τώρα τρόπο στο δημοσιογράφο που την δημοσίευσε. 
Μέσα στο κλίμα που έχει καλλιεργηθεί το τελευταίο διάστημα και λόγω της συνεχόμενης προπαγάνδας ότι για την κατάσταση  της Ελλάδας ευθύνονται οι φοροφυγάδες (λες ότι αυτοί παραχώρησαν την εθνική κυριαρχία, αυτοί διαχειρίσθηκαν το δημόσιο χρήμα, αυτοί πήραν τις μίζες και τα δάνεια κλπ), όλα τα πρόσωπα που αναφερόταν στην λίστα έχουν στιγματιστεί. Εντελώς συμπτωματικά, δυο από αυτά τα πρόσωπα είναι ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος έχει καταθέσει μια από τις 3 καταγγελίες στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) και ο Δημήτρης Πλατής, ο οποίος έκανε αγωγή κατά Ελληνικού Δημοσίου, HDW και TKMS για τα υποβρύχια. Έτσι διαδόθηκε τουλάχιστον γιατί ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι στην λίστα και ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι φοροφυγάδες, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Τι σημασία έχει όμως ;; Λάσπη να πέσει, συζήτηση να γίνει απλά για να περάσει η ώρα μας και όλα καλά.  


 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

justiceforgreece.wordpress.com