Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ)

(62' Τσιφλίδης σουτ)

Αιγινιακός (Σάκης Παπαβασιλείου): Σακελλαρίδης, Μητράκας, Αποστολίδης, Τασίδης,
Αχαλινόπουλος, Προβατίδης (77' Μπουζούκης), Σαββίδης, Γιαουλτζής (63' Μποταΐτης), Κυρτέγος, Ζούρκος (62' Έξαρχος), Πλατάκης.

Δόξα Κρανούλας (Ανέστης Ζώης): Σιαράβας, Νάνος (88' λ.τρ. Ηλίας), Χήρας, Παπαβασιλείου, Νασούλης, Κάκαβος (72' Βλάχος), Καραγιαννίδης, Γήτας, Γκοτζιάς (60' Τσακτάνης), Βασιλείου, Τσιφλίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μηλιάδης (Μακεδονίας) ΒΟΗΘΟΙ: Νικολαϊδής, Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)


Σχόλιο: Με τους τρεις πόντους στις αποσκευές της επέστρεψε η ομάδα της Δόξας Κρανούλας από το Αιγίνιο, καθώς πέτυχε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 1-0 χάρης σε γκολ του Τσιφλίδη στο 62'. Η νίκη έχει αξία και για έναν ακόμα λόγο. Η ομάδα του Ανέστη Ζώη ταλαιπωρήθηκε πολύ στο πρωινό ταξίδι, καθώς το πούλμαν παρουσίασε βλάβη και τελικώς η ομάδα έφτασε στο γήπεδο 50 λεπτά πριν την έναρξη του ματς. Αν και ζητήθηκε από τους παράγοντες του Αιγινιακού να συναινέσουν στη μικρή καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα, ώστε να προλάβει η ομάδα να κάνει σωστά το ζέσταμά της και να πάρει μια ανάσα από το πολύωρο ταξίδι, εκείνοι δεν ανταποκρίθηκαν. Παρ' όλα αυτά η Κρανούλα δεν επηρεάστηκε σημαντικά και έφυγε νικήτρια από το γήπεδο. Να σημειωθεί ότι η επιστροφή έγινε με άλλο πούλμαν.

http://www.mikriliga.com