Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Αγγελος Αγγελίδης ….η Δημοκρατία είναι μεγάλη και φτιάχτηκε για όλους

Μας το έστειλε ο Άγγελος Αγγελίδης..... Ευχαριστούμε πολύ


ευχαριστίες για τις εκλογές του ΚΥΣΔΕ             
Κατερίνη 15-11-2012
Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί η καταμέτρηση με φέρνει Πρώτο
Πανελλαδικά σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο ¨ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ¨ για τις εκλογές του ΚΥΣΔΕ της 5ης Νοεμβρίου 2012.
Είμαι συγκινημένος διότι οι συνάδελφοι μας εμπιστεύτηκαν, σε μια δύσκολη περίοδο για την πορεία της Ελληνικής Παιδείας και της Πατρίδας.
¨ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ¨ που συμμετείχαμε στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο πιστέψαμε στην ανιδιοτελή ενότητα που κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά στην σύγχρονη επιθυμία των συναδέλφων. Εκαναν έτσι λογικό στόχο τις πραγματικές ανάγκες της Εκπαίδευσης μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.
Ευχαρισώ θερμά όλους τους Συναδέλφους στην Πιερία και στις άλλες  Διευθύνσεις που μας τίμησαν με την ψήφο τους και υπόσχομαι προσωπικά ότι δεν ξεφύγω από τις βασικές μας αρχές. 
Τα αποτελέσματα της 5ης Νοεμβρίου 2012 για το ΠΥΣΔΕ, το  ΑΠΥΣΔΕ και το ΚΥΣΔΕ αποδεικνύουν την ουσιαστική ανησυχία των ανθρώπων της σκέψης, του μόχθου και της καθημερινότητας. Οι εκπαιδευτικοί είναι και λειτουργοί και γονείς και φορολογούμενοι. Οι σιωπηλοί παρατηρητές των όσων κατά καιρούς συμβαίνουν περιμένουν με υπομονή και πολιτισμένα να μιλήσουν και να εκφραστούν με την γλώσσα της κάλπης. Εξ άλλου η πίτα της Δημοκρατίας είναι μεγάλη και φτιάχτηκε για όλους.