Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν

Μας το έστειλε το dionolympos.blogspot.gr/..... Ευχαριστούμε πολύ 

Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν ή αλλιώς "οι μαστογραφίες που ήταν να γίνουν στην Κονταριώτισσα και τελικά έγιναν ... κουπόνια"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3 Οκτωβρίου 2012 (http://dionolympos.blogspot.gr/2012/10/12_1833.html)
Δ.Σ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ-12 - Προαναγγελία για δωρεάν μαστογραφίες και ημερίδα στην Κονταριώτισσα
Ευχαριστίες του Δήμου Δίου-Ολύμπου προς .....
....ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ, ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 12, 13 & 14/10/2012, ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ.
.... Συγκεκριμένα, τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν μαστογραφίας – κλινικές εξετάσεις θα έχουν γυναίκες άνω των 40 ετών κατά το τριήμερο από 12 Οκτωβρίου έως 14 Οκτωβρίου στο πρώην Δημαρχείο της Κονταριώτισσας, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Δίου-Ολύμπου, κ. Γιώργος Κωτούλης, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2/10/2012.

......αφορά α) τριήμερη εκδήλωση για δωρεάν μαστογραφίες στα πλαίσια του προγράμματος «Βοήθεια στον Συνάνθρωπο».....

...θα γίνει σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» και με τη συμμετοχή του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο»...

...Οι δωρεάν εξετάσεις θα γίνονται από τις 8.30 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα στο πρώην Δημαρχείο της Κονταριώτισσας...

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ-12 - Συνέντευξη τύπου για την πραγματοποίηση της ημερίδας και των ελέγχων μαστού
....Για τα σημειώματα που θα δοθούν σε γυναίκες – δημότισσες του δήμου Δίου-Ολύμπου, αλλά όχι μόνο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν δωρεάν εξετάσεις μαστού. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε ιατρικά διαγνωστικά κέντρα της Κατερίνης.....
------------------------------------------------------------------------
Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δίου - Ολύμπου ανακοινώθηκαν τριήμερες ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις στην Κονταριώτισσα, προφανώς με κινητή μονάδα των νοσοκομείων "Θεαγενείου" και "Ιπποκρατείου".

Από την συνέντευξη τύπου και την προαναγγελία της γίνεται αντιληπτό πως τελικά αυτό που παρουσιάστηκε στο Δ.Σ. του Δήμου Δίου - Ολύμπου ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ αλλά θα μοιραστούν κουπόνια για δωρεάν μαστογραφίες σε ιατρικά διαγνωστικά κέντρα της Κατερίνης.

Τι συνέβη στο ενδιάμεσο;;;