Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον Μανώλη Καψή : “Είναι πραγματικά ντροπή” !

Μας το έστειλε το onlycy.com..... Ευχαριστούμε πολύ

Σάλος έχει προκληθεί εδώ και τρεις ημέρες μετά την υβριστική επίθεση που εξαπέλυσε ως γνωστόν, ο Μανώλης Καψής, τόσο προς την Χαρούλα Αλεξίου, όσο και προς την Δήμητρα Γαλάνη, μέσω του
προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, όπου πραγματικά ειπώθηκαν απίστευτα πράγματα και απίστευτοι χαρακτηρισμοί !

Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν, να προκληθεί… τσουνάμι αντιδράσεων από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο. Ολες αυτές τις ημέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε κρατήσει αποστάσεις από το συγκεκριμένο θέμα. Ολα αυτά ,όμως, μέχρι σήμερα… Σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real Fm, δεν… κρατήθηκε και αποφάσισε να πάρει θέση δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα, όπου και τον ακούσαμε να… αστράφτει και να βροντάει !

Τι ακριβώς είπε ;


“Ειλικρινά αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται έτσι στη Χαρούλα Αλεξίου και στην Δήμητρα Γαλάνη…σε δυο τόσο σημαντικές Ελληνίδες τραγουδίστριες, οι οποίες με τις απαντήσεις τους απέδειξαν ότι έχουν πληρώσει πολύ μεγάλα ποσά στην εφορία, απλώς οι εισπράξεις των αμοιβών τους γίνονται, όπως με δεκάδες δημοσιογράφους και δεκάδες άλλους ελεύθερους επαγγελματίες μέσω ΕΠΕ, δηλαδή προσωπικών εταιριών. Που είναι το κακό;» δήλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μην διστάζοντας να μιλήσει με ιδιαίτερα σκληρά λόγια για τον Μανώλη Καψή:

«Και βρήκαν ευκαιρία ορισμένοι σαν τον Καψή -να μην κάνω κανένα χαρακτηρισμό, να συγκρατηθώ και να είμαι ευπρεπής και κύριος- και εξέμεσαν ύβρεις σε βάρος αυτών των σημαντικών γυναικών που έχουν προσφέρει τόσα πράγματα στον πολιτισμό μας. Είναι πραγματικά ντροπή, είναι θλιβερό και η απολογία που… ψέλλισε στη συνέχεια ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν τον απαλλάσσει, κατά την γνώμη μου, της ευθύνης για αυτή την άθλια επίθεση που έκανε…”