Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Αυξήστε την ταχύτητα στο ίντερνετ με το Do Not Track Plus του Chrome

Μας το έστειλε το himaira.blogspot.com..... Ευχαριστούμε πολύ

Είναι μια επέκταση που θα βρείτε και θα εγκαταστήσετε εδώ, η οποία κάνει το εξής απλό: Μπλοκάρει διαφημίσεις, εταιρίες και social networks που σας ''ακολουθούν'' στο ίντερνετ και μαζεύουν πληροφορίες για τις σελίδες που επισκέπτεστε και το τι βλέπετε σε κάθε μία απ’ αυτές.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ‘’τρέχουν’’ οι εφαρμογές των εταιριών που σας παρακολουθούν και έτσι να υπάρχει το διπλό κέρδος της μη παρενόχλησης στο ίντερνετ, από τη μία και της επιτάχυνσης του ανοίγματος των σελίδων που επισκέπτεστε, από την άλλη.

Το μόνο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί από εσάς χειροκίνητα είναι τα social networks ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να μην μπλοκάρει η εφαρμογή. Για παράδειγμα όταν σε μια σελίδα αποκλειστεί η εφαρμογή Facebook Connect δεν θα βλέπετε τα σχόλια του Facebook που παρέχει η συγκεκριμένη σελίδα.

Η λύση του προβλήματος είναι το κουμπί Allowed here που θα βρείτε πατώντας την επέκταση. Αν το πατήσετε μια φορά, η επέκταση θα ‘’θυμάται’’ κάθε φορά να αφήνει την εφαρμογή Facebook Connect, να τρέχει στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Το ίδιο κάνετε και για οτιδήποτε άλλο θέλετε να μην μπλοκάρεται.

Το Do Not Track Plus είναι μια πολύτιμη εφαρμογή που θα εξασφαλίσει την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο και θα κάνει την πλοήγηση σας πολύ πιο γρήγορη. Απλά εγκαταστήστε το και χαρείτε έναν γρηγορότερο και ασφαλέστερο Chrome.