Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Αχαΐα: Και σε ρόλο μπράβων χρυσαυγίτες σε Δήμο του νομού - Εμπλοκή και σε προσωπικές υποθέσεις για να κερδίζουν οπαδούς

Μας το έστειλε το attacktv.gr..... Ευχαριστούμε πολύ

Πριν ακόμη τις εφόδους στις λαϊκές αγορές, οι χρυσαυγίτες, στην Αχαΐα, είχαν αρχίσει να παίζουν το ρόλο μπράβων σε άτομα που τους καλούσαν για να τους προστατεύσουν. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στο attacktv.gr σε γειτονικό Δήμο της Πάτρας συνέβη πριν λίγο καιρό το εξής:
Ένας επαγγελματίας διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με νεαρή. Μάλιστα ο ερωτύλος είχε "τάξει" στην κοπέλα ότι "θα χώριζε και θα παντρεύονταν μαζί". Στους φίλους του ωστόσο εξομολογήθηκε ότι έτσι το λέει "για να μη γκρινιάζει η νεαρή και ότι δεν επρόκειτο ποτέ να χωρίσει για να πάρει αυτήν". Η κοπέλα έμαθε για τις κουβέντες και τις προθέσεις του "αγαπημένου" της και τα είπε όλα στην οικογένειά της. Ο πατέρας της,  ο οποίος είναι κι αυτός επαγγελματίας ανέλαβε να "καθαρίσει τα πράγματα με τον άνθρωπο που κορόιδευε την κόρη του".
Μέχρι εδώ η ιστορία είναι για κουτσομπόληδες και δεν θα υπήρχε λόγος να τη δημοσιοποιήσουμε.
Όμως σε αυτή την ιστορία ενεπλάκησαν μέλη της Χρυσής Αυγής από το γραφείο της οργάνωσης στο συγκεκριμένο Δήμο. Οι χρυσαυγίτες είχαν περάσει από το κατάστημα του πρωταγωνιστή της ροζ ιστορίας και του είχαν πει ότι όποτε αντιμετώπιζε πρόβλημα με ξένους κλπ να τους τηλεφωνούσε. Αυτή είναι μια τακτική που εφαρμόζουν εδώ και καιρό τα μέλη της Χρυσής Αυγής για να πλησιάζουν τον κόσμο και να τους παίρνουν με το μέρος τους.
Όταν λοιπόν ο πατέρας της νεαρής έφθασε στο χώρο του τύπου που το έπαιζε "γαμπρός" στην κόρη του για να του ζητήσει εξηγήσεις, βρέθηκε μπροστά σε ομάδα "φουσκωτών" χρυσαυγιτών τους οποίους είχε φροντίσει να καλέσει για να τον προστατέψουν, στην περίπτωση που θα γινόταν καβγάς, ο "μπερμπάντης" σύζυγος και "εραστής"...
Βλέποντας τους χρυσαυγίτες ο πατέρας έκανε πίσω αφού είδε ότι δεν θα μπορούσε να τα βάλει με τόσα άτομα. Έτσι το επεισόδιο έληξε εκεί. Όμως από αυτό φαίνεται η προθυμία των χρυσαυγιτών να εμπλακούνε ακόμη και σε προσωπικές υποθέσεις με προφανή σκοπό να αυξήσουν τους "θιασώτες' της οργάνωσής τους  και να "τσιμπάνε" περισσότερους ψήφους.