Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΚ ΣΑΡΙΣΣΑ Έναρξη προπονήσεων Ακαδημίας

Μας το έστειλε ο Μπάμπης Πεΐδης..... Ευχαριστούμε πολύ
 ΑΣΚ ΣΑΡΙΣΣΑ-Σχολές Ποδοσφαίρου Αναστασιάδη: Ξεκίνησαν οι Προπονήσεις. Συνεχίζονται οι Εγγραφές
 Ξεκίνησαν σήμερα(χθες) Τετάρτη 12/9 όπως είχαν προγραμματισθεί οι προπονήσεις στις Σχολές Ποδοσφαίρου Αναστασιάδη Barca Boys. Οι πρώτοι νεαροί ποδοσφαιριστές έκαναν την εμφάνιση τους στο ένα απο τα δυο γήπεδα που διαθέτει το Αθλητικό Κέντρο Αναστασιάδη (στο δρόμο για Κατερινόσκαλα και πίσω απο το Σούπερ Μάρκετ Μαρινόπουλος) γα να γνωριστούν μεταξύ τους, να παίξουν ένα αναγνωριστικό δίτερμα διασκέδασης και να αποχωρήσουν μέχρι το επόενο ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14/9 στις 5 μ.μ.
 Τα παιδιά με τους γονείς τους υποδέχθηκαν ο ιδιοκτήτης του Αθλητικού Κέντρου Χάρης Αναστασιάδης με τον υπεύθυνο προπονητή Μπάμπη Πεΐδη και τον πρόεδρο του συλλόγου ΑΣΚ Σάρισσα Δημήτρη Χασάπη.
 Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Ανασταιάδη θα λειτουργήσουν σε συνεργασία με την ομάδα του Σιδ. Σταθμού, ώστε μελλοντικά να δοθεί η ευκαιρία αγωνιστικά μέσα από αυτό να αναδειχθούν τα παιδιά που αξίζουν καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον αλλά παράλληλα να δοθεί η ευκαιρία σε όλα να παίξουν και μετά τα 14 χρόνια τους ποδόσφαιρο σε ομάδα που θα τα αξιοποιήσει.