Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Άλλο πράγμα η κατάληψη της χώρας και άλλο η κατάληψη πεζοδρομίου!

Μας το έστειλε η cristina..... Ευχαριστούμε πολύ

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται ….
Κατόπιν μηνύσεως του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, τάχιστη παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης για κατάληψη 42 τμ πεζοδρομίου ανήμερα των ετήσιων εκδηλώσεων Eθνικής
Mνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Παραβάτης ο Γενικός Γραμματέας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Το αδίκημα τελέστηκε στις 19 Μαΐου και η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου. Μπράβο στην ελληνική δικαιοσύνη η οποία κινητοποιήθηκε αμέσως για το σοβαρό αυτό έγκλημα. Έχω μια απορία όμως. Με την κατάληψη της Ελλάδας τι θα γίνει ;;; Θα εξεταστούν και εκείνες οι έρημες οι μηνύσεις κάποτε ;;; [ Όλες οι μηνύσεις (30+) ] Θα ασκηθούν διώξεις;;; Θα παραπεμφθούν ποτέ οι υπεύθυνοι σε δίκη ή οι καταγγελίες εξετάζονται επιλεκτικά;; Αν είναι έτσι παρακαλώ τον κ Μπουτάρη να καταθέσει και μια μήνυση για έσχατη προδοσία ή προδοσία της χώρας μπας και δούμε άσπρη μέρα.
εικόνα από http://ethniki-paideia.blogspot.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ
ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Λ.ΝΙΚΗΣ 1, ΤΚ:54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ:2310 227-822 FAX:2310 227-213
e-mail:info@poe.org.gr
www.poe.org.gr
Θεσσαλονίκη,  9-4-2012
Προς:Όλους τους Περιφερειάρχες
Κοινοποίηση: Όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου
Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχα,
Εν όψει των ετήσιων εκδηλώσεων Eθνικής Mνήμης  για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού την 19η Μαΐου,  σας καταθέτουμε γραπτώς αίτησή μας προς το Περιφερειακό Συμβούλιο,  να εγκριθεί ψήφισμα που να ζητά από την πολιτεία συγκεκριμένες ενέργειες ως προς την Διεθνοποίηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού,  δυνάμει σχετική ομόφωνης απόφασης του Ελληνικού Κοινοβουλίου της 24ης Φεβρουαρίου 1994,  που αναγνώρισε την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.
Παρακαλούμε θερμά, όπως μας γνωρίσετε την θετική εισήγησή σας για συζήτηση και λήψη απόφασης στο Περιφερειακό σας συμβούλιο για το θέμα αυτό, καθώς και το τελικό αποτέλεσμα αυτής προς  την 19η Μαΐου 2012, ούτως ώστε να ανακοινώσουμε στα 400 σωματεία μέλη μας πανελλαδικά αλλά και στις δύο πανελλαδικές οργανώσεις μας την 19η Μαΐου στην Πλατεία Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη και στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.
Η λήψη θετικής απόφασης από το Περιφερειακό σας Συμβούλιο θα ενισχύσει ταμάλα την προσπάθειά μας αλλά και όλων των  οργανώσεων των Ποντίων στην ομογένεια,  με τελικό σκοπό την Διεθνή αναγνώριση και καταδίκη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γενικός  Γραμματέας
Γεώργιος Παρχαρίδης                                           Γεωργιάδης Γιώργος
Καθηγητής Καρδιολογίας                                            Δημοσιογράφος
http://www.poe.org.gr/default.aspx?pageid=269
Κύριοι Εισαγγελείς, Κύριοι Δικαστές,
Αν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο, υπογράψτε τουλάχιστον το ηλεκτρονικό αίτημα προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστήριου για να μην γιορτάζουν οι απόγονοι μας  Ημέρα Mνήμης  για την Γενοκτονία των σύγχρονων Ελλήνων και μηνυθούν και αυτοί από μελλοντικούς δημάρχους για κάποιο αδίκημα ….
(εικόνα  από epam-ir.blogspot.com)