Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 2012-2013

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

Με απόφαση της Αντιπεριφεριάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου για τον καθορισμό του ελαχίστου αριθμού πρατηρίων ανά Περιφέρεια, για τα οποία τίθεται υποχρέωση εκ περιτροπής
λειτουργίας, πέραν του ωραρίου,  καθορίστηκε το  χειμερινό ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων που ισχύει από 1ης  Οκτωβρίου 2012  και μέχρι 30ης Απριλίου 2013.
 Ειδικότερα κατά τις εργάσιμες ημέρες θα διανυκτερεύουν από ώρα 9.00 μ.μ. έως 6.00 π.μ. τα πρατήρια που καθορίζονται στους σχετικούς πίνακες. Για την ημερήσια λειτουργία των πρατηρίων τις Κυριακές και Αργίες, καθορίστηκε η εκ περιτροπής υποχρεωτική λειτουργία τους από ώρα 6.00 έως 9.00 μ.μ. σύμφωνα με τους σχετικούς πίνακες. Τις Κυριακές και Αργίες διανυκτερεύουν από ώρα 9.00 έως 6.00 όσα πρατήρια αναγράφονται στους σχετικούς πίνακες της ως άνω απόφασης.
Σημειώνεται ότι όσα πρατήρια υγρών καυσίμων έχουν οριστεί να διανυκτερεύουν υποχρεωτικά εκ περιτροπής, κατά τις εργάσιμες ημέρες, Κυριακές και Αργίες ή κατά το ωράριο της ημερήσιας λειτουργίας κατά τις Κυριακές και Αργίες, λειτουργούν υποχρεωτικά.
Τα δε υπόλοιπα παραμένουν υποχρεωτικά κλειστά, αλλιώς τιμωρούνται ως παραβάτες σε περίπτωση μη τήρησης και επιβάλλεται στους παραβάτες, με απόφαση του οικείου περιφερειάρχη πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.
 Τέλος οι πρατηριούχοι υποχρεούνται να τοποθετήσουν σε εμφανές σημείο το πρόγραμμα με τις ημέρες και ώρες των υποχρεωτικών, εκ περιτροπής, διανυκτερεύσεων, εργασίμων Κυριακών και Αργιών και της υποχρεωτικής, εκ περιτροπής, ημερήσιας λειτουργίας Κυριακών και Αργιών