Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

TOAYTONOHTO: AΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ: ΔΥΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ "ΑΔΡΑΝΩΝ" ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟSΟH ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.......

Μας το έστειλε το toaftonoito.blogspot.gr..... Ευχαριστούμε πολύ

TΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Τα έγγραφα - γνωμοδοτήσεις αυτά, έγιναν κατόπιν αιτήσεων του Δήμου Αγίου Αθανασίου προς τους καθηγητές, προκειμένου αυτοί να αποφανθούν για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της εναπόθεσης αποβλήτων της TOSOH στο Πρόχωμα. (ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ  ΤΗΣ Α.ΠΙΕΡΙΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Βλέπουμε λοιπόν πως σε αντίθεση με τον Δήμο Δίου Ολύμπου που εν κρυπτώ προσπάθησε να φέρει τα απόβλητα στην Πιερία, ο Δήμος Αγίου Αθανασίου όχι μόνο αντιτίθεται και πολεμά την αντίστοιχη ενέργεια στη περιοχή του, αλλά απευθύνεται και στα μεγαλύτερα  Ελληνικά εργαστήρια και ειδικούς για να μην αντιδρά στα τυφλά, μα οπλισμένος με επιχειρήματα και με δεδομένα ικανά  να  ενημερώσουν τους δημότες του. Η διαφορά είναι χαώδης και εκθέτει όλη την Πιερία.

Προτείνουμε να διαβαστούν προσεκτικά τα έγγραφα των καθηγητών και ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του συγκρίνοντας τα και με την γνωμοδότηση της αντιπεριφέρειας Πιερίας που εισηγήθηκε η κα Τσιφοδήμου (ΕΔΩ)....... Επισημαίνουμε μόνο κάποια σημαντικά πορίσματα των εγγράφων:

Η συνέχεια εδώ