Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ - Συμμετοχή στην 10η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία

Μας το έστειλε η Αλέκα Κόρακα..... Ευχαριστούμε πολύ
                  Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
 
ΕΚΤΑΚΤΗΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 , στην κεντρική πλατεία του  Κολινδρού  θα
πραγματοποιηθεί έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Αιμοδοσίας «Ο ΑΓΙΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ» . Η αιμοληψία θα διαρκέσει από τις 9 π.μ. – 1.30 μμ.. και θα υποστηρίζεται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας  του νοσοκομείου  ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης .
Καλούμε όλους τους ενεργούς  εθελοντές αιμοδότες αλλά και τους νέους να μας στηρίξουν τους δύσκολους καλοκαιρινούς μήνες , για να ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμα κάθε πάσχοντα συνανθρώπου μας  . 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ σημαίνει προσφορά ζωής.
Διαθέτοντας  ΟΛΟΙ λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας ,  ας σπεύσουμε στο έκτακτο  κάλεσμα του Συλλόγου μας , προκειμένου να προσφέρουμε  ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ στο  συνάνθρωπo  και συμπατριώτη μας.
                                            
                                                Το Δ.Σ. του Συλλόγου
                                        Aιμοδοτών και Δωρητών Σώματος                                                         «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Κολινδρού»

Χρήσιμες συμβουλές :
  • Μην καταναλώσετε αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ και να είστε ξεκούραστοι
  • Πάρετε πρωϊνό με ρόφημα  ( καφέ ή χυμό ) τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν την αιμοληψία
  • Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιοδήποτε προβληματισμό σας.
            Τηλ. Επικοινωνίας Προέδρου :  2353350215 και 6972897327


Συμμετοχή στην 10η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία  Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών είναι ίσως η ομορφότερη από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, για να διαδοθεί ο θεσμός της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Με την συμμετοχή  των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών πανελλαδικά  και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  για 10η χρονιά  η φλόγα της αγάπης διατρέχει ολόκληρη την Ελλάδα μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης. Στη Λαμπαδηδρομία συμμετέχουν κάθε χρονιά και περισσότεροι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης , της υγείας, της εκπαίδευσης, της εκκλησίας, της αστυνομίας ,  του αθλητισμού, σύλλογοι θαλασσαιμικών, νεφροπαθών κ.α. υπό την καθοδήγηση των διοργανωτών Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών σε κάθε τόπο.
Η 10η  Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε από την Αθήνα την 17η Αυγούστου 2012 θα καταλήξει στη Πάργα στις 28 Σεπτεμβρίου 2012 , όπου θα πραγματοποιηθεί η 25η Αμφικτυονία  με θέμα : «Εθελοντική Αιμοδοσία, Ενημέρωση και Παιδεία». Tις ημέρες αυτές η φλόγα διασχίζει όλη την Ελλάδα συμβολίζοντας το «αύριο» της εθελοντικής αιμοδοσίας. 
Η φλόγα θα φιλοξενηθεί από τον Σύλλογο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ  παράλληλα με την ημέρα έκτακτης αιμοδοσίας στον Κολινδρό την               29η Αυγούστου 2012.
Καλούνται μικροί και μεγάλοι να συμμετέχουν στην μεταφορά της φλόγας κάνοντας μικρές διαδρομές εντός της  κωμόπολης του Κολινδρού .
Η μεταφορά της φλόγας και το άναμμα του βωμού θα γίνουν ταυτόχρονα στην διάρκεια της έκτακτης εθελοντικής αιμοδοσίας .
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την 28 Αυγούστου 2012 στα τηλέφωνα 2353350215 , 2353350211 και 6972897327.

                        Το Δ.Σ. του Συλλόγου
                   Aιμοδοτών και Δωρητών Σώματος   
               «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Κολινδρού»