Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η Χρυσή Αυγή, καταγγέλλει τον κ. Καμίνη αλλά και την Ελληνική Αστυνομία για τη διανομή δωρεάν τροφίμων/ Φωτορεπορτάζ, βίντεο


Ουρές σχημάτισαν σήμερα το πρωί δεκάδες Έλληνες, προκειμένου να λάβουν σακούλες με τρόφιμα που διένειμαν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής.
Ο Καμίνης απαγόρευσε τη διανομή δωρεάν τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή

Άτομα κάθε ηλικίας, περίμεναν υπομονετικά στην πλατεία Συντάγματος, για να λάβουν μια σακούλα με τρόφιμα.
Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν κυρίως σε πολύτεκνες οικογένειες και σε άνεργους, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ωστόσο η απόφαση της Χρυσής Αυγής να διανείμει τρόφιμα στην πλατεία Συντάγματος, προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση με τον δήμο Αθηναίων, αλλά και με την Ελληνική Αστυνομία.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης απαγόρευσε την διανομή στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας, με το σκεπτικό όπως δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του δήμου,Γιώργος Σταματόπουλος ότι : «Το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν είναι θέμα δημόσιας επίδειξης. Τα συσσίτια στην κεντρική πλατεία της χώρας μεταφέρουν την εικόνα μιας πόλης σε απόλυτη κατάρρευση».
Με ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή, καταγγέλλει τον κ. Καμίνη αλλά και την Ελληνική Αστυνομία.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κάτοπιν εντολής του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Κουβέλη της συγκυβέρνησης του μνημονίου, εξέδωσε μία άθλια διαταγή απαγόρευσης της σημερινής διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής.
Η απάντησή μας δόθηκε μέσα απ' τα στόματα χιλιάδων Ελλήνων που παρέλαβαν σήμερα τόνους ελληνικών τροφίμων δωρεάν και ταυτόχρονα αποδοκίμασαν έντονα τη δημοτική αρχή.
Ο συνήγορος του λαθρομετανάστη δεν έχει πρόβλημα όταν ξεφτιλίζεται η ιστορική πόλη των Αθηνών από παρελάσεις ξεβράκωτων και από το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών. Ακόμη πιο θλιβερή ήταν η στάση του Α-50 (αρχηγού της αστυνομίας Παπαγιαννόπουλου) που ενοχλήθηκε από τα οχήματα με τα τρόφιμα, δεν ενοχλείται όμως από τα χιλιάδες κλεμμένα καροτσάκια των Πακιστανών.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να γράφει τις "απαγορεύσεις" των κάθε λογής καμίνηδων, εκεί που γράφει ο ελληνικός λαός ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας».
Διαβάστε επίσης: