Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τσακώθηκε με τη γυναίκα του και της έβαλε... φωτιά

Δείτε το βίντεο σοκ από τον καυγά ενός πρώην ζευγαριού. Την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά. (Vid)

Της Δέσποινα Δημά

Οι καυγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο, καθώς η καθημερινή συνύπαρξη οδηγεί σε διαφωνίες και οι εντάσεις παίρνουν τη θέση της γαλήνης και της ηρεμίας.
Βέβαια, οι αντιδράσεις σε στιγμές έντασης ποικίλουν και αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει το βίντεο από κάμερες ασφαλείας βενζινάδικου στη Νότια Φλόριντα που δείχνει μία γυναίκα να τυλίγεται στις φλόγες λόγω... αντιπαράθεσης με τον άντρα της!



Το αξιοπερίεργο περιστατικό έλαβε χώρα όταν οι πρώην σύντροφοι συναντήθηκαν προκειμένου η γυναίκα να πάρει το γιο της, ο οποίος είχε περάσει κάποιες ημέρες με τον πατέρα του.
Αντί βέβαια για το παιδί της, η 34χρονη γυναίκα αντίκρισε τον 52χρονο, Roosevelt Mondesir, να της επιτίθεται με μανία και να την κυνηγά κρατώντας ένα μαχαίρι. Για να σωθεί από τον μαινόμενο πρώην σύντροφό της αναγκάστηκε να τρέξει και να μπει σε ένα διπλανό κατάστημα για να προστατευθεί.
Ο 52χρονος την ακολουθεί, όπως φαίνεται από το βίντεο, και εκείνη φωνάζει ''Φύγε από κοντά μου'', χωρίς να καταφέρνει να τον απωθήσει. Την τραβά έξω και τότε συμβαίνει το απίστευτο. Την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά!
Το βίντεο από την επίθεση σοκάρει καθώς η γυναίκα τρέχει να ξεφύγει από τις φλόγες που την έχουν τυλίξει. Στο βίντεο φαίνονται καθαρά οι αγωνιώδεις προσπάθειες της 34χρονης να σβήσει τη φωτιά.
Η αστυνομία που έφτασε στην περιοχή εντόπισε λίγες ώρες αργότερα το δράστη, ο οποίος διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ μεταφέρθηκε Delray Medical Center για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, ενώ οι λόγοι της επίθεσης δεν έχουν διευκρινιστεί.

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/