Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Πύδνας- Κολινδρού

Μας το έστειλε o Δημήτριος Χλεμές..... Ευχαριστούμε πολύ
 Μαθήματα «ευ αγωνίζεσθαι» ή κατά την αγγλική γλώσσα, μαθήματα «fair play» παρέδωσαν οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού και
το Δημοτικό σχολείο Κορινού στους αγώνες ποδοσφαίρου, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Κίτρους μετά από πρωτοβουλία της Δ/νσης του ομώνυμου σχολείου.
          Η διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων έγινε πλέον πραγματικότητα την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 στο Κίτρος και οι μαθητές των σχολείων προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα μέσα από την άμιλλα, τον σεβασμό στον αντίπαλο και στο θετικό παιχνίδι.
          Σ’ όλους τους μαθητές προσφέρθηκαν νερό, χυμοί και σάντουιτς καθώς στη λήξη του τουρνουά έγινε και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν.
Η κατάταξη των ομάδων μετά από παιχνίδια ένας με όλους είναι:
                                                 1ο    Δημ. Σχολείο Κορινού
2ο      Δημ. Σχολείο Κίτρους
         3ο     2ο   Δημ. Σχολείο Κολινδρού
           4ο      1ο   Δημ. Σχολείο Κολινδρού.

          Το Δημοτικό Σχολείο Κίτρους ευχαριστεί όλες τις αποστολές των Δημοτικών Σχολείων με τους συνοδούς καθηγητές φυσικής αγωγής καθώς και τις Δ/νσεις των Σχολείων τους, όπως και το σώμα εθελοντών Σαμαρειτών, διασωστών και ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης, την Οργανωτική Επιτροπή σχολικών αγώνων Πιερίας και τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού για την αρωγή τους και εύχεται του χρόνου, περισσότερες συμμετοχές.