Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Νέα επεισόδια με τραυματίες στην Πόλη! (pics)

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΞΥ «ΑΙΩΝΙΩΝ»


Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Μετά τα χθεσινά τραγελαφικά έκτροπα που συνέβησαν στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, νέα σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών των «αιωνίων»
σημειώθηκαν λίγη ώρα πριν την έναρξη του μικρού τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μπαρτσελόνα.
Πιο συγκεκριμένα, τρία πούλμαν με φίλαθλους (σ.σ. όχι οργανωμένους, αρκετούς εκ των οποίων μάλιστα γυναικόπαιδα) του Ολυμπιακού πήγαν και αποβίβασαν τους «ερυθρόλευκους» στην αλάνα όπου βρίσκονταν οπαδοί του Παναθηναϊκού!

Ακολούθησαν έκτροπα με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να «λεηλατούν» τα πούλμαν αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα (σ.σ. προσωπικά και αποσκευές), ενώ από παράλληλα προκλήθηκαν και αρκετά υλικές ζημιές στα λεωφορεία με σπασμένα τζάμια κ.α.

  • Νέα επεισόδια με τραυματίες στην Πόλη! (pics)
  • Νέα επεισόδια με τραυματίες στην Πόλη! (pics)
  • Νέα επεισόδια με τραυματίες στην Πόλη! (pics)
  • Νέα επεισόδια με τραυματίες στην Πόλη! (pics)
Αποτέλεσμα ήταν να γίνουν τρεις προσαγωγές, ενώ δύο οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν τραυματιστεί και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Βεβαίως υπάρχουν και πιο ελαφρά τραυματίες που δέχονταν τις πρώτες βοήθειες στο πάρκινγκ του γηπέδου και δεν ήθελαν να μεταβούν στο νοσοκομείο ώστε να μην χάσουν τον μεγάλο τελικό!
Τα επεισόδια είχαν συνέχεια και μέσα στο «Σινάν Ερντέμ» με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να τα βάζουν αυτή τη φορά με την αστυνομία!

Να σημειωθεί ότι η τουρκική αστυνομία έδειξε μια απαθή στάση και όταν οι επιτελείς των δυνάμεων ρωτήθηκαν σχετικά, έδωσαν την εξής αφοπλιστική απάντηση: «Δεν επεμβαίνουμε όταν υπάρχουν συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων οπαδικών παρατάξεων. Ας βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους»!