Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΠΡΙΚΑ ΤΟΥ MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA

Μας το έστειλε το  Mediterranean Hotels..... Ευχαριστούμε πολύ
Γεύσεις από την Αθωνική Πολιτείαθα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι «πιστοί» προσέλθουν την Παρασκευή 1 Ιουνίου και ώρα 8.30μ.μ. στο εστιατόριο ΠΑΠΡΙΚΑ του
Μediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, αφού το ρόλο του μάγειρα θα αναλάβει, για μια βραδιά, ο μοναχός Επιφάνιος ο Μυλοποταμινός.

Στην εκδήλωση, που τιτλοφορείται «Μοναστηριακή Κουζίνα», ο μοναχός Επιφάνιος θα μαγειρέψει παραδοσιακά μοναστηριακά φαγητά, που αναδεικνύουν τα βιολογικά προϊόντα της περιοχής του Άθω και θα σερβιριστούν εκλεκτά αγιορείτικα κρασιά.

Ο μοναχός Επιφάνιος θα παρουσιάσει, επίσης, το βιβλίο του «Μαγειρική του Αγίου Όρους», που έχει μεταφραστεί ήδη στην Αγγλική, τη Γερμανική και τη Ρωσική και τη Ρουμανική γλώσσα.
Να σημειωθεί ότι ο μοναχός Επιφάνιος της Ιεράς Μονής Μυλοποτάμου «διακονεί» τη μοναστηριακή μαγειρική 38 ολόκληρα χρόνια και έχει αναδειχθεί πλέον σε έναν σημαντικό πρέσβη της αγιορείτικης κουζίνας, η οποία τα τελευταία χρόνια αποδεικνύεται ότι προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία και την ποιότητα της ζωής μας.