Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΊ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ? Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΗΔΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΧΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ

Μας το έστειλε ο Βασίλειος Νουλέζας..... Ευχαριστούμε πολύ

ΑΠΟΨΗ ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για το κατάντημα της Ελλάδας?

Διαβάζω την πρωτόγνωρη, απίστευτη ελεεινολογία και δυσφημιστική εκστρατεία πού εκπορεύεται κυρίως από το καταρρεύσαν άλλοτε ισχυρό κόμμα εξουσίας ΠΑΣΟΚ πού εφάρμοσε άγρια νεοφιλελεύθερη πολιτική, κατά τού Αλ. Τσίπρα πού εχει αμετακίνητη πολιτική θέση καί μετεκλογικά γιά τήν κατάργηση ,καταγγελία τών μνημονιακών Συμβάσεων με νόμο πού ψηφισθεί στην Βουλή, και δέχεται τα συντονισμένα πυρά των υπαιτίων της εθνικής ταπείνωσης και μειοδοσίας στους δανειστές πού απαιτούν ολοένα και περισσότερες παρεμβάσεις στην εθνικά αυτονομία και κυριαρχία μας, με την ευθεί απειλή ότι θα μάς αποβάλλουν από την Ευρωζώνη αν δεν πειθαρχήσουμε και δεν εκτελέσουμε τα συμφωνηθέντα , αγνοώντας και περιφρονώντας την πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία , η οποία ξεκάθαρα καταδικάζει και απορρίπτει την πολιτική τού επονείδιστου μνημονίου.
Ήθελαν να φτιάξουν οικουμενική Κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας ώστε να εκτελεσθούν οι δεσμεύσεις τους στην κ Μέρκελ στην οποίαν υποκλίνονται και αναφέρονται, λογοδοτούν απολογητικά, μη λογαριάζοντας ότι οι πολίτες δεινοπαθούν, υποφέρουν , βασανίζονται, στερούνται με την πολιτική αυστηρής λιτότητας και εξόντωσης του, δεν τούς καίγεται κυριολεκτικά καρφί για το σύγχρονο δράμα των Ελλήνων.
Εκβιάσθηκε πολιτικά με τον κίνδυνο κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας και ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας της χώρας ό αρχηγός τού ΣΥΡΙΖΑ να προσυπογράψει ετσιθελικά τις θέσεις τους πού οδήγησαν την χώρα σε αυτό το τραγικό πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο, αποδίδοντας το ναυάγιο στην δική του άρνηση να μετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα πού θα υλοποιήσει το μνημονικό πακέτο πού μας επέβαλαν οι ξένες δυνάμεις οικονομικής κατοχής.
Αν θα συγκυβερνούσαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχοντας εξασφαλίσει την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα κοινοβουλευτική δύναμη, πού έχουν καταδικασθεί στην συνείδηση τού ελληνικού λαού , θα μας επέβαλλαν ακόμη περισσότερα χαράτσια, κεφαλικούς φόρους και έκτακτες εισφορές στο όνομα της δήθεν δημοσιονομικής εξυγίανσης και σωτηρίας μας, θα βιώναμε ακόμη πιο εφιαλτικές ημέρες, όμως τα Μ.Μ.Ε. τού συστήματος και τα αργυρώνητα παπαγαλάκια υπερθεματίζουν υπέρ της διατήρησης και υπερψήφισης τού Μνημονίου πού δήθεν θα επαναδιαπραγματευθούν, χωρίς να έχουν εξηγήσει στον ελληνικό λαό το περιεχόμενο και πώς μας δεσμεύει έναντι τού ΔΝΤ και της σιχαμένης Τρόικας.
ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ο Τσίπρας ψευδοπατριώτες, παραχωρητές της αξιοπρέπειας μας , για την ανικανότητα και ανεπιτηδειότητα σας, η για την απληστία και τον ανθελληνισμό πού καλλιεργήθηκε σε βάρος της δύσμοιρης και ήδη πτωχής Ελλάδας, νομίζετε ότι με τον προπαγανδισμό και την χειραγώγηση των υποτελών σας ΜΜΕ θα κάμψετε το φρόνημα μας, να υποχωρήσουμε και να προσχωρήσουμε στην άποψη σας ότι το ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ?
Σπαταλήσατε, διασκορπίσατε  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΆΤΕΣ,  ΝΕΠΟΤΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ  ΕΙΔΕΧΘΟΎΣ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ,  για 38 ολόκληρα χρόνια μεταπολίτευσης, τα κοινοτικά χρήματα, και τώρα μας καλείτε να τα πληρώσουμε εμείς?
Διαχειριστήκατε τον εθνικό μας πλούτο, γεμίσατε τις ελβετικές τράπεζες , φτιάξατε βίλες, πλουτίσατε και μας θεωρείτε τόσο υπονοήμονες και ηλίθιους να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα? Νοιάζεσθε εσείς πού μεταφέρατε τις καταθέσεις σας στο εξωτερικό αν θα επιστρέψουμε στην δραχμή? Όψιμοι ψευδοπατριώτες λυμεώνες πού καταχραστήκατε την αφέλεια , ανωριμότητα και εμπιστοσύνη τού απλού πολίτη ζητάτε και τα ρέστα αντί να ζητάτε γονυκλινείς συγνώμη και από πάνω καταγγέλλετε και εγκαλείτε τον Τσίπρα ως υπεύθυνο της επικείμενης εθνικής καταστροφής και ήττας πού εσείς προκαλέσατε ,πού τηρεί απαρέγκλιτα τις έναντι τού εκλογικού σώματος αναληφθείσες προεκλογικές δεσμεύσεις τού? Ο λαός θα σας βάλλει Δεξιούς και Σοσιαλιστές στο περιθώριο , όπου τον σπρώξατε με την ανάλγητη, απάνθρωπη πολιτική σας, θα σας κατατάξει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και θα αποτελείτε θλιβερή ανάμνηση. Βασίλης ΝΟΥΛΕΖΑΣ