Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Έκτακτο: Οριστική αναβολή του πρώτου τελικού στο μπάσκετ!!!

Οριστική αναβολή του πρώτου τελικού!


Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (22:00)

Ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έπεσε θύμα των κάφρων!
Μετά την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν των «πράσινων» καθ' οδόν για
το ΣΕΦ, η ΓΓΑ σε συνεργασία με την Αστυνομία και τον ΕΣΑΚΕ αποφάσισαν από κοινού την αναβολή του αγώνα...
Ολα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 20:30, την ώρα που η αποστολή του Παναθηναϊκού πήγαινε στο ΣΕΦ με τη συνοδεία της Αστυνομίας. Αγνωστοι, την ώρα που η αποστολή βρισκόταν στην περιοχή του Μοσχάτου, επιτέθηκαν στο πούλμαν με πέτρες, έσπασαν τα τζάμια και από τα θραύσματα υπήρξαν δύο τραυματισμοί παικτών.
Ο Στράτος Περπέρογλου και ο Στίβεν Σμιθ χτυπήθηκαν στο πρόσωπο και στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο προκειμένου οι δύο παίκτες να μεταφερθούν στο Κρατικό Νίκαιας. Ο μεν Περπέρογλου τραυματίστηκε στα μάτια από θραύσματα, ενώ ο Σμιθ έχει ένα σχίσιμο στο πρόσωπο και κάποιες ενοχλήσεις στη μέση από το φρενάρισμα του πούλμαν την ώρα του γεγονότος.
Οριστική αναβολή του πρώτου τελικού!Οριστική αναβολή του πρώτου τελικού!Οριστική αναβολή του πρώτου τελικού!


Ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, λίγα λεπτά μετά το γεγονός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡFM τόνισε: «Χτυπήθηκε το πούλμαν από πέτρες στην παραλιακή, λίγο πριν φτάσουμε στο ΣΕΦ. Τι να δούμε (σ.σ. για το πόσα άτομα έκαναν την επίθεση); Είχαμε μαζί μας πολύ μεγάλη αστυνομική δύναμη. Κάποιοι πέταξαν πέτρες, έστησαν προφανώς μια ενέδρα. Τραυματίστηκαν ο Περπέρογλου και ο Σμιθ και θα πάνε στο νοσοκομείο, γιατί νιώθουν θραύσματα στα μάτια τους, για να δούμε αν όντως έχουν θραύσματα».
Ερωτηθείς για το αν ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να διεξαχθεί το παιχνίδι, απάντησε: «Τι να σας πω τώρα; Είμαστε σε σύγχυση, δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Το πούλμαν είναι ακινητοποιημένο, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε».
Εν συνεχεία, το πούλμαν του Παναθηναϊκού συνέχισε την πορεία για το ΣΕΦ, περισσότερο για τυπικούς λόγους. Αρκετοί από τους παίκτες πήγαν στα αποδυτήρια κι έκαναν ντουζ προκειμένου να φύγουν τα θραύσματα (!) από πάνω τους, ενώ λίγο νωρίτερα ο Μάικ Μπατίστ κατέγραψε τις ζημιές στο πούλμαν και τις ανέβασε στο twitter με το εξής σχόλιο: «This just in Olympiakos fans throw rocks at our bus». Ανάλογες φωτογραφίες "ανέβασε" και ο Νικ Καλάθης λέγοντας "Μόνο στην Ελλάδα".
Λίγο πριν από τις 9.30μ.μ.. ο Μπιτσαξής έκανε γνωστή την αναβολή του αγώνα σε συνεννόηση με την Αστυνομία και τον ΕΣΑΚΕ, ενώ μιλώντας στο SentraGoal δήλωσε ότι θα επανεξεταστεί το θέμα των τελικών! Τι σημαίνει αυτό; Πώς δεν αποκλείεται να υπάρξει αναβολή της σειράς ή αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και στα δύο γήπεδα!