Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Διαδικασία υπολογισμού βιβλίων ανά σχολείο και προγραμματισμός διανομής σχολικού έτους 2012-2013

Μας το έστειλε η Δ.Ι.Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ


Αγαπητοί συνάδελφοι, Δ/ντές-τριες,
       Έχει ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής και διανομής των βιβλίων και ολοκληρώνεται ο προγραμματισμός σε ότι αφορά τη διαδικασία συσκευασίας και διανομής.
      Τα βιβλία του Δημοτικού θα διανεμηθούν από την 25η Αυγούστου έως την 10η
Σεπτεμβρίου 2012.
     Το πλήθος των αντιτύπων ορίζεται με βάση τα στοιχεία μαθητών και εκπαιδευτικών που οι σχολικές μονάδες υποβάλουν στο σύστημα e-survey με ένα επιπλέον ποσοστό 10% ανά τίτλο.
     Το σύστημα διανομής που θα εφαρμοστεί τη φετινή χρονιά είναι το εξής:
  • Tα ΒΙΒΛΙΑ θα αποστέλλονται συσκευασμένα ανά σχολείο και θα συνοδεύονται από αναλυτική κατάσταση που θα αναφέρει, για ένα προς ένα τίτλο, το πλήθος των βιβλίων που αποστέλλονται.
  • Το αναλυτικό πρόγραμμα διανομής για τη Διεύθυνση Π.Ε. Πιερίας θα σας κοινοποιηθεί στο τέλος του Ιουνίου 2012.

     Επειδή με το νέο σύστημα παραγγελίας των ΒΙΒΛΙΩΝ, το  e-survey καθίσταται κρίσιμος παράγοντας
Παρακαλείσθε όπως:

  • Προβείτε σε έναν τελικό έλεγχο και επικαιροποίηση των στοιχείων που έχετε  δηλώσει. Ο έλεγχος αυτός αφορά τόσο στα στοιχεία ταυτοποίησης στα οποία έχουμε εντοπίσει ελλείψεις, (π.χ. ΑΦΜ, ΔΟΥ, ακριβής και πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση, Τ.Κ., στοιχεία επικοινωνίας, όνομα υπευθύνου κ.τ.λ.) όσο  και στο πλήθος των μαθητών ανά τάξη.
           Και για τις δυο παραπάνω περιπτώσεις παρακαλούμε οι έλεγχοι και η επικαιροποίηση   των στοιχείων από κάθε σχολείο να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι 25/5/12.

      Η τελική εκτίμηση του πλήθους των βιβλίων θα βασιστεί σ’ αυτήν και μόνο την τελική επικαιροποίηση και όχι σε κάποια προγενέστερη ή μεταγενέστερη.

Από τις 4/6/12 και έπειτα το κάθε σχολείο θα έχει τη δυνατότητα με τα στοιχεία πρόσβασης που έχει για το e-survey (username και password), να επισκέπτεται τον ιστότοπο http://publications.cti.gr και να ενημερώνεται για το πλήθος των βιβλίων ανά τίτλο που τελικώς θα παραλάβει.


Ο Διευθυντής ΠΕ Πιερίας


Κρίτογλου Αστέριος